- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 3.688
- Поени од реакции
- 5.444
Извини, елитисту најучен.За Ѓундоган не сум слушнал, но за Гундоган има вистински шпекулации да заврши во Јунајтед.
Извини, елитисту најучен.За Ѓундоган не сум слушнал, но за Гундоган има вистински шпекулации да заврши во Јунајтед.
Ти си од оние батки што си бараат рачки?Извини, елитисту најучен.
Не.Ти си од оние батки што си бараат рачки?
Аман бе од неколку лименки ли те фаќаДрага да не излезе дека те лажам, и ја бев нечурал денес. Сасвим случајно со другарче, мотор и неколку лименки пиво отидовме кај мене на ранч.Кулиравме малце у природа, па свративме до едни другарки на викендица на кратко, и домче. Убаво ми дојде воздухот, а и се изненадив колку ми пораснале дрвата и чемпресите со татко ми што ги садевме, сега едвај чекам пак да идам.
У јебем ти хахахаххаха, каков фејл, сеа ќе го преместамАман бе од неколку лименки ли те фаќа
или додека не сум бил овде темава да станала драга кајгана
Пластичната побрзо се расипува, мора често да ја мењате.Арно не ја чуваат уште таа на која е освоена последната титула. На СБ пред 3-4 години мењаа и лани пак.
Не ја мењаат за следниот пат кога ќе бидете блиску до титула пак да се лизне некој.А на Енфилд 14 години се нема сменето тревата. Требаше летово ама изгледа нема да ја менуваат.
Максимумот е 10 години а овие абер немаат. Роџерс почна и јавно да просерава...Ако е квалитетна изработката до десет години издржува![]()
Од следна сезона нема да има кој да се лизга.Не ја мењаат за следниот пат кога ќе бидете блиску до титула пак да се лизне некој.