Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не го гледам прво , сега ќе го гледам второ , и за инает 6-0 ќе заврши. :facepalm:

Е сега баш можеше да го клај Вермален а тој не е ни во составот :(

МСН :vozbud:

Факт: Клаудио Браво има повеќе одбрани оваа сезона од Мануел Ноер :toe:

Ме курчат децава што се палат на оној Ноер, демек најдобар бил. Треба да му дојдат МСН па да види дали е океј или не е :D

Ме курчат децава што се палат на оној Ноер, демек најдобар бил. Треба да му дојдат МСН па да види дали е океј или не е :D

Фановите на БМ, го прават Ноер најдобар на сите времиња :tapp: За мене секој гоман си има свои квалитети, ама Џиџи Буфон беше и остана недопирлив !!!

П.С Со Гетафе слабо некако , многу слабо..... Чудно шо никој не критикува шо у второ само еден гол падна :icon_lol: ПОЗДРАВ ОД ДУО ТРИО :vozbud:
11011574_10152716352876237_321218480765260873_n.jpg

Последно уредено:
Ако игра Баерн како вечерва против Дортмунд , уште во среда ќе си ја завршиме работата. :D

Прекрасно. Ова е онаа Барса која секој фудбалски фан обожава да ја гледа. Кога мислам на течна игра и на синхронизација помеѓу играчи на ова мислам.
Побрзо од очекувањата Суарез се адаптираше. Нападот е опасен. Како ли е да си тренер на екипа која треба да игра против Барса и колку само мака имаат да постават тренерите одбрана на Меси, Нејмар и Суарез. :)
Зачудува како тоа го креваат темпото како да е почеток, а не крај на сезоната. Се гледа желбата и мотивот на сите фронтови.:)
Одиме на следната до титула. :)

Прекрасно. Ова е онаа Барса која секој фудбалски фан обожава да ја гледа. Кога мислам на течна игра и на синхронизација помеѓу играчи на ова мислам.
Побрзо од очекувањата Суарез се адаптираше. Нападот е опасен. Како ли е да си тренер на екипа која треба да игра против Барса и колку само мака имаат да постават тренерите одбрана на Меси, Нејмар и Суарез. :)
Зачудува како тоа го креваат темпото како да е почеток, а не крај на сезоната. Се гледа желбата и мотивот на сите фронтови.:)
Одиме на следната до титула. :)

Е ова.... Некој го предвидел и темпирал сето тоа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom