Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Рутински.

Ако го видам Меси во составот вторник :uzi::uzi::uzi:

Супер изиграно па и со играч помалку не попуштија. Ептен стабилно изиграа денеска.
Судијата ментален леле...:blablab:

Добро е. 3 многу битни бода. Чекор поблиску до целта

Без потребно малце ќе се искомпликуваа работите со црвениот на Алба кој реално беше многу глуп и оди на душа на Алба, али се заврши како што треба.

Штета нападот што не постигна уште некој гол, имаа шанси бар уште за два, топ изиграа тројцата, можда и нивна најдобра заедничка утакмица, на моменти стварно како на плејстејшн играа, баш по таквата игра паднаа и головите и неколкуте убави шанси.

Ме нервира само што знаеме да искомпликуваме во зоната кај што можат лесно да ни направат контра, на два пати ја зезна без потреба Бускетс со глушење а можеше лесно да даде пас, исто сега во 85-та Алвес у шеснаестерецот ја заеба по кој падна шанса боље од пенал за Еспањол, ќе се тресевме до крај ако паднеше голот, нешто што со години не се искоренува.

Одлична утакмица на тешкото гостување кај комшиите....
Само една работа ме нервира. Значи ние навивачите на Барселона сме тешки глуперди и не знаеме ништо да цениме. Луис Енриќе иако досега одлично го води тимот, многу од навивачите не го сакаат како тренер . За мене до сега Лучо во глобала одлично се снајдува, а тоа јас само не го зборувам туку погледнете ги бројките и реалноста. Лучо е одличен тактичар, што сакате зборувајте. Кога седна на кормилото на Барса го промени целиот тренежен процес, а како на резултат на тоа до сега немаме ниту една посериозна повреда, сем Вермален кој повреден го и донесоа. Во дефанзива сме многу подобрени, еве сега и Иниеста полека ја враќа формата па и средниот ред полека но сигурно одлично функционира. Лучо е главен виновник и за малкуте примени голови од прекин, па згора на тоа и дадените голови од прекин, за кој ние не само лани и полани, туку и во времето на Пеп сонувавме. Едвај чекам да го гледам дуелот меѓу Пеп и Лучо, па да видеме кој е поитар. Но, и да победи Лучо , повеќето ќе кажат, па играчите се многу јаки , а Меси ни е тренер.....

55782438.jpg

Ќе го пушти со Гетафе у последните 10 мин , да осети терен. :)

Лани титулата ја изгубивме во последното коло, а оваа

Оваа сакам ние да им ја земеме на Калдерон!

До крај ќе имаме 5/5 , Примера е наша сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom