Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...urgen-Klopp-quits-Borussia-Dortmund-live.html

Се убив од смеење , новинаров на телеграф ја покрива прес конференцијата на Клоп , нема превод , не знае германски :lolzz:
Одете надолу и почнете од
12.32
BORUSSIA DORTMUND CONFIRM JURGEN KLOPP WILL LEAVE THE CLUB ON JULY 1

Карло у Сити, Клоп у Реал. Не ми се верува Клоп да иде во клуб како Сити.
зашо не би идел? ке му фали нешто? плус ке има добар буџет а не да му бегаат најдобрите фудбалери кај конкурентите за кило семки

Го следи некој финишот во чемпионшип? 4 екипи во мртва трка за првите 2 места кои директно носат промоција во ПЛ...3 кола до крај.

Овие Бурнмаут со стадион од 12 000 седишта, ако влезат ја мислам тоа ќе биде најмалиот стадион во историјата на ПЛ :icon_lol:

Го следи некој финишот во чемпионшип? 4 екипи во мртва трка за првите 2 места кои директно носат промоција во ПЛ...3 кола до крај.

Овие Бурнмаут со стадион од 12 000 седишта, ако влезат ја мислам тоа ќе биде најмалиот стадион во историјата на ПЛ :icon_lol:

Ќе мора мислам да го доградат стадионот (да додадат повеќе седишта), бидејќи има правило за тоа колку треба да изнесува минималниот капацитет за гледачи на стадион.

Ќе мора мислам да го доградат стадионот (да додадат повеќе седишта), бидејќи има правило за тоа колку треба да изнесува минималниот капацитет за гледачи на стадион.
Го листав Правилникот на ПЛ, нема таква одредба колку што гледам (ограничување на капацитет на стадионот). Лофтус Роуд (на КПР) е нешто над 18 илјади, на Блекпул стадионот е 16 илјади, а они пред некоја година играа во ПЛ.

Иначе да, во ПЛ ќе биде најмал стадионот на Бурнмаут (во историјата), а воопшто најмал засега е на Олдам Атлетик, али они играле во прва лига пред Христа. :D (10 илјади и нешто)

Два пати во два дена.

Те цитирам за во случај да ти текни и ова да го бришиш. :D

Споредба на Куртоа и Де Геа
s7UVryg.png

Па израмнети биле горе доле, мислев статистиката повеќе ќе иде во корист на Де Геа... штом уште во прва сезона се држи вака добро ја сум презадоволен (на Де Геа му требаше малку време да се адаптира на лигава колку што ми текнува)

Vatford i Bournemouth mislam deka zasluzija direkten plasman, tuka se i Norvic so Midlsboro ke se jadat do posleden moment

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom