Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Каква станала оваа Емилија нејќе цице да покаже (n)

Добра епизода како за прва, не ни очекував нешто wow да се случи ама мислам дека си беше на ГОТ ниво.
Овој Џон Сноу се ми изгледа дека ќе го јаде немиен сеуште е премногу зелен ко Денерис.

Си ја изгледав и ја првата, добра како за почеток, ништо посебно не се случи, ниту очекував да се случи. Очекував Менс да клекне пред Станис, ама ептен бил горд и принципиелен.

Погодив уште лани кога правевме муабет дека смртта на Роберт не е никаква случајност, само не беше доволно јасно дали Серси се правеше дека ништо не знае или стварно ништо не знаеше.

Од најавната шпица:

Винтерфел во прва сезона:

111.PNG

:love::love::love:

Винтерфел во трета сезона:

222.PNG

:place::place::place:

Винтерфел во петта сезона:

Capture.PNG

:mad::boksix::uzi:FUCK THE BOLTONS!

Инаку добра епизода.

п.с. мојата маленкост би сакала да предложи бришење на секакви мислења за епизодите кои не се официјално искочени (2,3,4) ако веќ не банови, влезете во групите на фејсбук ако ви се дискутира за 4 епизода... :toe:

Колку што знам, после прва сезона, у договор ѝ стои дека више нема да се разголуе.
Тоа е, ќе добие човек малку моќ и одма гледаш каков е...

Затоа се надевам Серси и Мелисандре ќе не испоштуваат и оваа сезона па ќе покажат нешто :love:

Не сакам да разгледувам по темава, плашејќи се од спојлери, ме интересира дали ги коментирате сите епизоди што излегоа или само првата?

Subtitles na angliski od 4 epizoda kaj mozam da najdam ?

Кој кур бришете постови бе , ебаве разгалената багра. Немаше никаков спојлер , а и толку ако не сакате да бидете испојлерисани не влегувајте на темата ебаве. Стварно не ја гледам поентата на темата , ако неможеш да коментираш на истата за случувањата во серијата.

Не знам зошто ама овде ми се пишува за најновиот трејлер на Терминатор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom