Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
"I train with him regularly and I can tell you that he is one of the best players I have ever seen."
Robert Pires

Ете од каде добрата форма на Озил. Учи од најдобриот. :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.508
Поени од реакции
10.265
@Факе Чембрлејн не е спремен за да игра, не е тешка повреда
Значи е повреден и нема да игра.Каква лесна повреда кога веќе до сега месец дена е аут,бог да чува.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Mourinho and his wife, Matilde, were teenage sweethearts, growing up a street away from each other in the coastal town of Setúbal. They have been married for 26 years, and have two teenage children, also named Matilde and José.

Абе ајде :D
И тaткo му се викaл Жoзе, a мaјкa и нa женa му Мaтилде. Трaдицијa...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.508
Поени од реакции
10.265
Работата е што Чемберлејн е веќе скоро месе дена аут и плус овие 2 недели.

И еве на 90% од тимовите кога ќе им се повредат играчите на месе дена може и операција
Wenger says if Ox's inflammation continues, he'll have to have surgery. He will be monitored over the next two weeks.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Дообро, значи ако Арсенал и покрај повредените играчи во овај период се задржи на втората позција ќе биди исто ко титула да освоиле. Голем успех.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Колку ми фали Гојко не сте свесни, тоа 15 минутно ќутење и 3 минутно споро коментирање. Ми фали и Вишко и тоа негово мавање на Л буквата и брзо зборење.

Абе да ти го ебам тоа Р-то усташко бе умрен еден не кур форсирај англиски изговор на играчите да ти ебам мајката про-европска!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom