- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.536
- Поени од реакции
- 119.494
Ја увек сум поштувал и ќе поштувам ликови што пратат спорт и што не играат дезертерски, али стварно типов на дечково му беше лош. Не дека сега Кудла изгуби па ај глумам паметен, ама на факинг Кудла да ставам 1000 евра, НЕМА ТЕОРИЈА, па макар имал и 50 000 евра у мене. Имаме и со Ставро правено муабет за моронов, и тоа у живо, дека денар не треба на него да се стави. Му имам гледано милион мечеви до сега, беда од тенисер, ако направи 2 грешки по ред тогаш знае и цел меч до крај да не погоди терен.
Нема везе, може стварно си направил добри пари периодов, али не си ги фрлај на вакви безвезни тенисери, чекај нешто асално и лупај.
@Charlie_1
Не ми се читаат тие, мислам дека можам и сам да си наоѓам по 2 квота секој ден.
Соработувам и на форумов и на ФБ со одредени момци што пратат и тенис и остали спортови, што имаат доста информации околу одредени работи, така да за 2 квота доволно е. 
Иначе кога сме кај жалењето, денес мртвилакот Вотсон водеше 4-3 и имаше 40-0 во третиот сет и успеа да изеде брејк и потоа да го загуби мечот со 5-7. Страхотно.
Нема везе, може стварно си направил добри пари периодов, али не си ги фрлај на вакви безвезни тенисери, чекај нешто асално и лупај.
@Charlie_1
Не ми се читаат тие, мислам дека можам и сам да си наоѓам по 2 квота секој ден.

Иначе кога сме кај жалењето, денес мртвилакот Вотсон водеше 4-3 и имаше 40-0 во третиот сет и успеа да изеде брејк и потоа да го загуби мечот со 5-7. Страхотно.