Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Добро стварно мислите дека уплатил на 1000$? :icon_lol:

Ни фали оној член што добитното ливче уплатено на 100 ден го преправаше дека е на 1.000 ден. Кога го фативме го снема од форумот. :D

11096699_478501735634758_3786870710038825860_n.jpg

:pos:
И овој кажува за менталитет бе :pos::pos::pos:
Абе батка ти го имаш тоа македонското во тебе поке од сите други кога се пофали со тоа дека си уплатил 1000 долари на некојси тенис (не сум компетентен за спортов па не коментирам поке) и тоа само заради две причини :pos:
И себеси се сместуваш во врсатата добри типувачи кои непишуваат на форумов :pos:
Тоа шо ти си го направил е грешка на класичен коцкар си уплатил голема сума ради 2 причини.
И нема тука никаков хејт барем не од моја страна
Чим Џони ти ставил лајк тоа е спротивно од тоа што го збориш т.е не си во право:pos:
Сите ние понекогаш кога не ни оди паѓаме во "депресија" кога ќе видиме некој екстра добитен народњак или супер уплата и добивка на сингл и сакаш да си на негово место или како може тој да фати а ти не.Кога ќе изгуби?Тогаш почнува јадење "ѓевреци" за тоа дека незнае што прави,како можел итн.Запрашајте се колку имате вие изгубено па да судите на некој друг,куќа,стан,кола?Лично јас имам прокоцкано двособен стан на трети спрат во Влае карши бензиската :D не наеднаш ама малку по малку,и најдовте да му судите на него?Не си го откривајте карактерот каков ви е,бар не на форумов.И јас се пронаоѓам во муабетов.

Чисто онака другарски муабет,ништо лично.

Крајниот епилог е ваков:
Копиљаците мирно ке спијат сега а јас си купивам едно голфче и уплаќам за одмор

Бај бај

Чим Џони ти ставил лајк тоа е спротивно од тоа што го збориш т.е не си во право:pos:
Сите ние понекогаш кога не ни оди паѓаме во "депресија" кога ќе видиме некој екстра добитен народњак или супер уплата и добивка на сингл и сакаш да си на негово место или како може тој да фати а ти не.Кога ќе изгуби?Тогаш почнува јадење "ѓевреци" за тоа дека незнае што прави,како можел итн.Запрашајте се колку имате вие изгубено па да судите на некој друг,куќа,стан,кола?Лично јас имам прокоцкано двособен стан на трети спрат во Влае карши бензиската :D не наеднаш ама малку по малку,и најдовте да му судите на него?Не си го откривајте карактерот каков ви е,бар не на форумов.И јас се пронаоѓам во муабетов.

Чисто онака другарски муабет,ништо лично.
:bravobe: Kudla ili mudla manje bitno. Kako so go igral nekoj city na golema suma . momakot tipuval deka ke tepa kudla ama zaebal ja rabotata :tapp:

Јас те бранам ама со муабетот се пропаѓа у вода:facepalm:
Брани ти вакви ко овој шо еднаш годишно ке пишат овде и си мислет сите го хејтаат него
И да фател и да промашел пак сите мирно ке си спиеа ги заболе "рудоња" за него

Доста беше заебанции ,за утре влегваме зихерашки

Твенте-1
Дортмунд-1
Волфзбург-1
Атлетико Мадрид -1
Севиља-2
Монако-1

Ставрогин like this...
биче свашта сутра,боље да кладионице не раде :shook:

you will kill them all Johny No Mercy:uzi:[DOUBLEPOST=1428358012][/DOUBLEPOST]
:pos:
И овој кажува за менталитет бе :pos::pos::pos:
Абе батка ти го имаш тоа македонското во тебе поке од сите други кога се пофали со тоа дека си уплатил 1000 долари на некојси тенис (не сум компетентен за спортов па не коментирам поке) и тоа само заради две причини :pos:
И себеси се сместуваш во врсатата добри типувачи кои непишуваат на форумов :pos:
Тоа шо ти си го направил е грешка на класичен коцкар си уплатил голема сума ради 2 причини.
И нема тука никаков хејт барем не од моја страна
шо да си компетентен КУДЛА во превод сигурно значи Боранија од каде доаѓа :pos: доволно :pos:

Јас те бранам ама со муабетот се пропаѓа у вода:facepalm:
Еве ги хејтаат па да им дадам уште една причина. Зошто се пронајде во муабетот? те пратам добро типуваш ама мислам дека немаш среќа и дека многу често типуваш па макар немало понуда.

Друга причина шо ме браниш е тоа што си осетил љубомора кога ти идело кога си имал пари

Најпрво пријателски поздрав до сите вас :)

Се поставивте како мршојадци одма хејт одма сеир еве ви пример зашто ви бегаат добрите типивачи и 90% сте копиљи тука. Да умре козата абе одма почнавте нема да фатиш дури еден постира и моментален резултат:pos: Како ке фатите кога сте полни со хејт бре?? До кога ке ве ебе наполи и порто ? Вие сте само уште еден микро репрезентативен примерок на македонскиот менталитет, некои од вас ке го сватат ова за 2-3 години кога ке наполнат 18-20

Не се читаме нареден пат
пошто вакви недобитни синглови можиме сите да поставиме на купови,не ни мораш да се мачиш :anco:

Еве ги хејтаат па да им дадам уште една причина. Зошто се пронајде во муабетот? те пратам добро типуваш ама мислам дека немаш среќа и дека многу често типуваш па макар немало понуда.

Доста бе глумиш принцеза, жити типот на Кудла. Аман, изгуби кладба, малку те подупија, тешка драма. Па уште проштални постови пишуваш. :facepalm:

Еве ви една од мене за на 11.04
Баерн Минхен - Ајнтрахт 2 (+2хен) 2.02
- Баерн игра во купот утре со Леверкузен, па овој натпревар и на крај играат со Порто во ЛШ на 15ти во гости. Според мене Гвардиола ќе одмори дел од играчите на овој натпревар па уште на тоа ако додадеш дека Рибери, Робен и Алаба се повредени а Швајнштајгер исто имал ситна повреда па има шанси да не игра не гледам како би ги тепале со 2-3 разлика. Од друга страна Франкфурт брка пласман во Европа лига, на -4 се од Аугсбург и сезонава само Баерн и Волфсбург имаат подобра реализација во нападот од нив. Со малку среќа може и да извадат некој бод, зошто да не..

Ја пишувам уште од сега оти сигурно ќе паѓа коефициентот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom