Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ја увек сум поштувал и ќе поштувам ликови што пратат спорт и што не играат дезертерски, али стварно типов на дечково му беше лош. Не дека сега Кудла изгуби па ај глумам паметен, ама на факинг Кудла да ставам 1000 евра, НЕМА ТЕОРИЈА, па макар имал и 50 000 евра у мене. Имаме и со Ставро правено муабет за моронов, и тоа у живо, дека денар не треба на него да се стави. Му имам гледано милион мечеви до сега, беда од тенисер, ако направи 2 грешки по ред тогаш знае и цел меч до крај да не погоди терен.

Нема везе, може стварно си направил добри пари периодов, али не си ги фрлај на вакви безвезни тенисери, чекај нешто асално и лупај.

@Charlie_1
Не ми се читаат тие, мислам дека можам и сам да си наоѓам по 2 квота секој ден. :D Соработувам и на форумов и на ФБ со одредени момци што пратат и тенис и остали спортови, што имаат доста информации околу одредени работи, така да за 2 квота доволно е. :D

Иначе кога сме кај жалењето, денес мртвилакот Вотсон водеше 4-3 и имаше 40-0 во третиот сет и успеа да изеде брејк и потоа да го загуби мечот со 5-7. Страхотно. :D

@Stefan-kobe Ти си знаеш, иначе и јас не сум многу по пратење типови за кладење на интернет ама овие се стварно доста солидни, во ова денешно време не е мала работа и 2 коеф да успееш да погодиш, еве од петокот наваму 4 дена по ред се добитни, ми донесоа и мене некоја добра заработка овој викенд со нивните типови, и битно е што типовите не им се само онака да стават некој фаворит без некаква посебна анализа или некое инфо, за хокеј даваат доста добри типови со опширни анализи, ракомет исто, досега не сум видел да постават некој фудбал екипа од типот на Челзи, Реал, Барселона, утакмици што секој ги знае, јас хокеј на тикет ставав еднаш во 100 одиграни тикети, а викендов и денес 3 од 3 погодени со нивна помош.И јас го делам истото мислење со тебе дека не ми треба некој да ми кажува утакмици за да направам 2 коеф, дека може и сам да си направам анализа и дека имам добри познавања од голем дел од спортовите

@Stefan-kobe Ти си знаеш, иначе и јас не сум многу по пратење типови за кладење на интернет ама овие се стварно доста солидни, во ова денешно време не е мала работа и 2 коеф да успееш да погодиш, еве од петокот наваму 4 дена по ред се добитни, ми донесоа и мене некоја добра заработка овој викенд со нивните типови, и битно е што типовите не им се само онака да стават некој фаворит без некаква посебна анализа или некое инфо, за хокеј даваат доста добри типови со опширни анализи, ракомет исто, досега не сум видел да постават некој фудбал екипа од типот на Челзи, Реал, Барселона, утакмици што секој ги знае, јас хокеј на тикет ставав еднаш во 100 одиграни тикети, а викендов и денес 3 од 3 погодени со нивна помош.И јас го делам истото мислење со тебе дека не ми треба некој да ми кажува утакмици за да направам 2 коеф, дека може и сам да си направам анализа и дека имам добри познавања од голем дел од спортовите
Абе не дека ми се повреди егото со тоа што ми предложи да ги следам типциве, да не ме сфатиш погрешно, али ја претежно играм тенис, онака во 95% од случаите, а не гледам како би ми помогнале околу овој спорт со оглед на тоа дека го пратам како луд.

Утре против Типсаревиќ, две години нема фатено рекет во рака, има да го клеца Клезарчо. :D Алмагро исто е зицер, а и Бенчич мислам дека ќе ја тепа Делаква. (пак за жени ќе се фатам :facepalm:)

Бајо, клин са клином се избија. :D
Вујин ќе игра ли со Магдебург?

кога се повреди Вујин гледам и друг пишал дека не играл? прво цело го изигра при крајот влезе Вајнхолд и второ го изигра цело.

Glenavon 3+ 1.5
D.Wade 20.5 + 1.85
E.Kanter 17.5 + 1.85
Betcity .uplata 500den

Дечки у глобала што е битно кој колку ставил и на што ставил.Секој со свои пари игра и што сака нека игра. Сите имаме периоди на добивање и губење.
Денес се мислам да играм
Molde-Odd 1 ( mada nekako mi izgleda visok koeficientot)
Zurich-Sion 1 ( Zurich igra slabo ali kupot im e sansa)
Twente-Zwolle 1

Работнички-Силекс 1
Фиоре-Јуве X2
Цска-Ска голови ( 5.5 минус голови )

Квота за дуплирање.
Работнички оди на прво место со победа,моментално но сепак игра доста сигурно, Јуве оди со горе доле најдобрата достапна постава и ќе брка победа, малку уморени делуваа на последната утакмица така да се брани со нула, Цска и Ска играт решавачки меч за финале во ка.ха.ел. досега само една од 6 влезе плус голови , другото се тешки минуси, за сингл мислам дека може помала граница минус.

Едмонтон - ЛА Кингс 2 1.70
Не пратам многу НХЛ али овде им треба на гостиве кои мислам дека се и актуелни шампиони од причина шо бркаат плејоф а до крај на сезона и нема уште многу утакмици чинам.исто пред недела дена играа мегусебе и ги плеснаа 8-2 на Ојлерс не им требаат бодовите
Тука може да се пробаат и Калгари - Аризона 1 иста е ситуацијата и тука како и Детроит ама глеам тие во ептен очај форма се

Real 2-2 3+ @1.85
Работнички 1
Atletico 1
Wolfsburg 1
Braga 1

Мислење?

Злин - Либерец 2(-12,5)
Вие шо играте на БЕТ365 дека само таму има ваов хендикеп 3 пати ги метам овие со ред на 3-0 резултат и на хендикеп домакините се релативно млад тим и неискусен колку Либерец кој е фаворит во Чешка претходниве релатино лесно ги добиваа со 25,25 и 18 разлика и уплатите со време кој планира да игра ке ја зголемат границата барем ја така мислам

Како можите да играте Македонска лига бе?..нормални сте?..ајде бидете сериозни малце..
:pos:
Извини што во светов на други места нигде не се мести :D

За денес од мене
Вила ГГ
Севиља 2
Малага ГГ

Можете да ја додадете и Клуж со Отелул 1.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom