ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.888
- Поени од реакции
- 44.434
А таман бев спремен да пцујам по Меси и Нејмар ала Џонтра.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А таман бев спремен да пцујам по Меси и Нејмар ала Џонтра.
ja hobit triologijata vetiv ke ja gledam pak utre ako midzetive tepaat, i toa e toa, imav opcija od vikendov da bidam minus 3100, ili dobiten .... 1700А таман бев спремен да пцујам по Меси и Нејмар ала Џонтра.Да му ебам главата голема на Матје.
![]()
Тепа 100 постоАј кренете рака сите што ќе се наденеме на Порто утре. Ме занима колку маченици ќе бидеме.
Ја гледаше утакмицава? И не знам кај било 1.60 коефициент...може некој супертип.Остај Порто, ами за Сити 1.70 - 1.80. Шукурац играат против Палас, ова ми е најубав коефициент оваа година досега, онака и да падниш да не ти е криво. Којзнае кога пак на Сити со екипа од средина на табелата ќе му дадат коефициент повисок од 1.50. Па и овие за ништо не играат, угоре им е високо, удолу длабоко. Па и Сити со нив има речиси 100% ефект, ова мора да е бет на денот. Исто ко вчера кога на Барселона им дадоа 1.60 против факинг Селта.
Ќе покажи времето![]()
Со Магдебург има 1 да ја играм и со Сегед исто ке им ебам смрдените гнидиШо да се откажам брат, Кил ова ми го прави трет или четврти пат во последниве сезона и пол. Лани исто не знам со кој играа, а можно е со Некар да беше, икс изиграа дома после 500 години по ред без никаков кикс на домашен терен, значи тука се вбројува и нерешеното како опција, па потоа да ме искинат со Флензбург на Ф4 каде водеа убедливо и си ебаа мајката на крај. Само не сфаќам зошто мораше икс да заврши, како не изгубија се да им ебам фашистичко у тоа точкастите мртовци. Па и на крај мораше Палмарсон пречка и НА ЛИНИЈА ДА ПАДНЕ ТОПКАТА, ЗА ДА УМРАМ ОД НЕРВОЗА. Онака ме глеаше топката и ми се смееше у фаца, вика: ПУШИ КУР СТЕФАН, КИЛ ЌЕ ОСВОИ ТИТУЛА А ТИ ГОЛ ЌЕ ШЕТАШ.
Сеа со Магдебург играат у гости у вторник или среда, 2ка ја пишувам со сите пари што ги имам, ако треба ќе се позајмам, а дај Боже да не тепаат и да не освојат титула на крај.
Иначе според ракометните “експерти“ од Кајгана, одредени нормално, изедначени биле Кил и Некар, мај ес изедначени, Кил има за класа појак тим, ама ете ќе се погоди некад ваква утакмица и тоа е тоа. Башка овие мувлите сите битни утакмици ги изгубија сезонава, а сеа најдоа баш икс да играат се да им ебам, на чело со тоа Егдал Дуриц хермафродитот мртов што се радува како децана од 7 години што тренираат баскет кога ќе дадат кош на утакмица.
овие во двор да не ти играатСо Магдебург има 1 да ја играм и со Сегед исто ке им ебам смрдените гниди
денес вака нит сумвидел нешо нит ке проверам
чорли 3+
Басингтоук 3+
Гисли 3+
Бајо, клин са клином се избија.Со Магдебург има 1 да ја играм и со Сегед исто ке им ебам смрдените гниди
денес вака нит сумвидел нешо нит ке проверам
чорли 3+
Басингтоук 3+
Гисли 3+
Ја гледаше утакмицава? И не знам кај било 1.60 коефициент...може некој супертип.
Англија Саут и Нортовие во двор да не ти играат
ако сакаш стави од кои лиги и спортови ги вадиш твоите типови за нас шо не гледаме од носот потаму![]()
Кој сака нека игра овие Магдебург дома се опасни башка по киксов на Фленсбург на трето ке избијат место ми се чини со Сегед исто ке ги играм и на двете има 4 икусур за да губат една нека изезе ќар ке сумБајо, клин са клином се избија.
Вујин ќе игра ли со Магдебург?