Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.375

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Јас сум овен а не сум таков чудно.Најверојатно влијание на подзнакот ама стрелец сум јбг а незнам ништо за нив најверојатно мутант некој сум хахаха.Имам доста карактеристики на овен ама исто така има и некои по кои овните се доста препознатливи а ги немам
Па добро нормално дека не може целосно да ги поседуваш сите карактеристики на знакот, секогаш си има отстапки. А еве брат ми кој е Овен како тебе ја има оваа карактеристика..:)

С

сашенко

Гостин
Па добро нормално дека не може целосно да ги поседуваш сите карактеристики на знакот, секогаш си има отстапки. А еве брат ми кој е Овен како тебе ја има оваа карактеристика..:)
Ме интересираше да најдам за комбинација знак-подзнак овен-стрелец знаеш нешто?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ме интересираше да најдам за комбинација знак-подзнак овен-стрелец знаеш нешто?
Не можам да ти помогнам со текст што конкретно се однесува на оваа комбинација. Ама на овој линк можеш да си ставиш податоци и сајтот ќе ти ја извади наталната карта на англиски со толкување. Пробај вака..:)

V

Vollstandig

Гостин
Јас сум овен а не сум таков чудно.Најверојатно влијание на подзнакот ама стрелец сум јбг а незнам ништо за нив најверојатно мутант некој сум хахаха.Имам доста карактеристики на овен ама исто така има и некои по кои овните се доста препознатливи а ги немам
Tи значи си полн енергија спортот го гледаш како начин на живот а не забава, не можиш без енергични ствари. За тебе само жени шо сакат бурен секс би ти одговарале пошто ќе можиш така цела енергија да ја истрошиш на нив:) А познавање, огнен карактер секогаш се познава, сам не можиш да се познајш, ама запознај се со некој друг огнен знак ќе видиш како изгледаш ти:)

Па да те зпознаам со близнаци кој што не се високи и снажни ќе ми веруваш?
Абе ја и без да ме упознаваш верувам оти има некој ниски и шо знам какви, не реков дека се сите такви. Али поеќето ја шо ги знам се такви, зависи до периодот кога се родени:)

С

сашенко

Гостин
Tи значи си полн енергија спортот го гледаш како начин на живот а не забава, не можиш без енергични ствари. За тебе само жени шо сакат бурен секс би ти одговарале пошто ќе можиш така цела енергија да ја истрошиш на нив:) А познавање, огнен карактер секогаш се познава, сам не можиш да се познајш, ама запознај се со некој друг огнен знак ќе видиш како изгледаш ти:)
Све тоа имам и супер ми е ама зашто некои го сваќаат поинаку тоа јас мислам дека така треба еден нормален амбициозен човек да изгледа.Ама ова што го пиша RocknRola Нема потемпераментни и поимпулсивни луѓе од нив, ако има некој живчан човек околу тебе големи се шансите да е овен не ми се свиѓа а и не сваќам како успеваат да дојдат до тој заклучок.Секој човек може понекогаш да биде темпераментен и импулсивен ама дека баш тоа е она што го карактеризира овенот НЕ ВЕРУВАМ.Имаме ние многу подобри работи по кои би не познале отколку темпераментноста...

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Абе ја и без да ме упознаваш верувам оти има некој ниски и шо знам какви, не реков дека се сите такви. Али поеќето ја шо ги знам се такви, зависи до периодот кога се родени:)
Покажи ми каде пишува дека висината зависи од периодот?

V

Vollstandig

Гостин
Покажи ми каде пишува дека висината зависи од периодот?
Aбе ти изглеа си некој голем инаетчија ко се запна, за то, ти кажав дека нигде не пишува поштого немам напишано,пошто е мој заклучок.
Разбираш??

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Aбе ти изглеа си некој голем инаетчија ко се запна, за то, ти кажав дека нигде не пишува поштого немам напишано,пошто е мој заклучок.
Разбираш??
Разбирам, ама и ти разбери дека има луѓе кои што ги интересираат вакви работи, па кога се тресне некоја зелена сакаат да го поверат изворот :) ... а тоа не ме прави инает туку тебе лажго.

V

Vollstandig

Гостин
Разбирам, ама и ти разбери дека има луѓе кои што ги интересираат вакви работи, па кога се тресне некоја зелена сакаат да го поверат изворот :) ... а тоа не ме прави инает туку тебе лажго.
E не ме направи ни мене лажго туку само имавме различни ставови. Познавам околу 15-души што се близнаци од кои 10 најмалце се високи:) Сеа значи од таму ми е дојден заклучокот е сеа кај тебе ете се погодиле ниските, па да ги прашаме родителите шо ги праеле можи грешка е нешто во праењето:)))

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
E не ме направи ни мене лажго туку само имавме различни ставови. Познавам околу 15-души што се близнаци од кои 10 најмалце се високи:) Сеа значи од таму ми е дојден заклучокот е сеа кај тебе ете се погодиле ниските, па да ги прашаме родителите шо ги праеле можи грешка е нешто во праењето:)))
Значи знаеш и некој кој не се високи...ете, тоа ми е поентата :D

F

FallenHypaspist

Гостин
Овните какви се на физички изглед?
Коса која се собира среде чело, мозолчиња, бемка или лузна доколку марс ти се наоѓа во асцендентот, во твојот случај - стрелец, значи на надколеницата. Обино со средна висина, куси мусулести нозе, тенко, добро градено тело (или пак ако се билдаш ќе видиш дека ти е добро градено), имаат брз од, кога брзаат често одат со главата напред :), Имаат четвртаста и аглеста глава со добро нагласени линии на јаболчницата и вилицата. Челото може да им биде многу ниско со косата често залижана назад или пак високо и рамно чело, што ги балансира истакнатиот нос и вилица, да личиш ко маринац де, марс, арес знаш :D. Имаат пробивен, огнен поглед, очите со +средна големина, вешите им се често бајги тешки, понекогаш преку ностот се спојуваат во мост. Носот најчесто им е орлов, со цврст врв и сврсти линии, или пак тап четвртаст ''боксерски'' нос, нешто во булдог фазон ваљда :), усните варираат во големина, но често се случува да се собрани, или пак да имаат јасни црти при краевите. Остра и придолга брада, често аглеса околу вилицата. Кај најдобрите примери можеш и да ги приметиш цртите на вилиците дури од задната страна. Кај многу агресивните марсовци дури целата вилица може да им е испкната нанапред, ко да гризете нешто де :D, крволочни вие :D Косата е груба и остра, знае да е виткана или остро обоена. А овните и знаат да се склонат кон ќелавост :S, Црвеникава и груба кожа, знаат да ви се раѓаат мозулчиња. Ушите се малечки и често допрени до главата, а може и да се нанапрет поставени или наназад, можат да бидат и шилести, со црвеникава или пурпурна боја :), Дланката е препознатливо четвртаста, нема многу црти, но длабоко се врежани, та и црвени нека се. :smir:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.206
Поени од реакции
30.400
шкорпиите имаат шармирачки поглед така, рибите имаат мил прозрачен поглед, близнак е оној кој знае да ти напраи муабет и е насмеан, овните се тие шо сакаат да се главни, лавовите се тие шо се ставаат себеси во се на прво место... и така натака

Член од
16 февруари 2011
Мислења
36
Поени од реакции
12
Све тоа имам и супер ми е ...Нема потемпераментни и поимпулсивни луѓе од нив, ако има некој живчан човек околу тебе големи се шансите да е овен, не ми се свиѓа...

Ее значи си го прифаќаш само толкувањето што ти се допаѓа, а ако некој ти укаже на евентуални мани тоа не го прифаќаш :) а всушност двете толкувања што ги доби се практично истата работа :)

--- надополнето ---

Знае ли некој да познае знак само според физички каратеристики?.
Јас Лавовите ги познавам од километар- обично впурени, црвени во лицето и одат како да се кралеви или кралици. А во друштво постојано се наметнуваат а обично испаѓаат смешни. Додуша познавам и Лавови кои отстапуваат од овој опис, ама најголем дел се вакви :) а овде има нешто интересно за изгледот на претставниците на хороскопските знаци.

--- надополнето ---

Многу наци зборувате бре луѓе, секој знак на свој начин си е компатибилен со некој друг, зависи што сакаш од животот... не постои нешто ''нај'' во астрологијата. Во се постои баланс или пак тежнее кон него ... не може оти не смее да е ''naj''

Во случајот рак :) можеби ќе падаат што си викаш водените, но и земјените знаци, те јин поларитетот. Но да ве погледне некоја вага, овен нека е а па дури од далеку, веднаш ќе си каже на главата, премногу осетлив, плачко, не знае едено мислење да си задржи, коцкар, се фамилијата му, сака светот да смени или што веќе не ти знам :) сакам да кажам кој низ каква призма те гледа, кој и да си знак ќе се најде некој што нема да го гледа тоа како што ти го гледаш ;)
Браво за флексибилноста и отвореноста на умот

--- надополнето ---

Ако може некој да ми каже нешто повеќе за скорпијата во мене, фала.
Ако не ми врати никој, ќе се налутам.
:D Шкорпијата во тебе го претставува твоето лице кон светот. Имајќи во вид дека си Рак, тоа значи дека понекогаш си саркастичен и груб. Инаку си таинствен и во зависност од променливот расположение, можеш да бидеш многу креативен или многу деструктивен- за тебе нема средина. Силен си на дело, но уште посилен на збор... За физичкиот изглед на оваа комбинација велат: средна висина, темни очи, квадратно лице.

Ете, да не се лутиш, само кажи ми дали нешто ти погодив

--- надополнето ---

Од 23.7, дефинитивно.

Член од
26 август 2010
Мислења
27
Поени од реакции
9
Девица и некои карактеристики што ги читам за нив не ми се совпаѓаат,изгледа до подзнак е тоа иначе вага подзнак

С

сашенко

Гостин
Девица и некои карактеристики што ги читам за нив не ми се совпаѓаат,изгледа до подзнак е тоа иначе вага подзнак
Па често се случува подзнакот да има големо влијание на личноста.Само незнам зашто и како поточно.Јас сум овен а подзнак стрелец и имам мнооогу карактеристики на стрелец

Kajgana Shop

На врв Bottom