По шо ги препознаваш јарците и рибите ?Знае ли некој да познае знак само според физички каратеристики?
Секој знам си има свој истакната физички атрибути, мене до сега ми успеало да трефнам риби и јарци зашо за нив најмногу имам читано.
Девица се познава од километар, буквално..Знае ли некој да познае знак само според физички каратеристики?
Секој знам си има свој истакната физички атрибути, мене до сега ми успеало да трефнам риби и јарци зашо за нив најмногу имам читано.
Галопираме?Девица се познава од километар, буквално..
Тие се знак кој секогаш оди чудно, ставот при чекорење им е специфичен.
Девици карактерно ми се полесни за детектирање, секогаш се привикнуваат на тие околу нив.Девица се познава од километар, буквално..
Тие се знак кој секогаш оди чудно, ставот при чекорење им е специфичен.
Абе и јас се смеев кога прочитав во една книга за хороскоп, ама кога проанализирав ова луѓево околу мене се уверив дека е точно тоа.Галопираме?
Или тоа што одиме поднаведнати не разликува од другиве?
A најголемите и најдобрите сериски убијци и криминалци биле во знакот шкорпијаДобри сте , коа ќе ми текне на тие шо ги знам и шо се у хороскоп , има смисла .
Раковите имаат тркалезно лице и се приметува некоја детска невиност у погледот :helou:
Но нека не ве лаже тоа , според ФБИ најмногу криминалци се во знакот на рак :pos2: , така да нема лабаво.
Висината не е карактеристика на хороскопски знаци...тоа е...ван најмалку кажано.[/COLOR]Близнаците се лесни за препознавање Високи снажни со лице кое се смее и осеќате како да крие нешто, просечно плави очи.
A шо е карактеристично ако не и тоа?Висината не е карактеристика на хороскопски знаци...тоа е...ван најмалку кажано.
Па да те зпознаам со близнаци кој што не се високи и снажни ќе ми веруваш?A шо е карактеристично ако не и тоа?
Висината е дел од физичкити особини што ги сноси хороскопскиот знак.
Физички колку што имам читано немаат некаква посебна карактеристика ама карактерно можеш одма да ги познаеш. Нема потемпераментни и поимпулсивни луѓе од нив, ако има некој живчан човек околу тебе големи се шансите да е овен..Овните какви се на физички изглед?
Јас сум овен а не сум таков чудно.Најверојатно влијание на подзнакот ама стрелец сум јбг а незнам ништо за нив најверојатно мутант некој сум хахаха.Имам доста карактеристики на овен ама исто така има и некои по кои овните се доста препознатливи а ги немамФизички колку што имам читано немаат некаква посебна карактеристика ама карактерно можеш одма да ги познаеш. Нема потемпераментни и поимпулсивни луѓе од нив, ако има некој живчан човек околу тебе големи се шансите да е овен..