Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.375

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Знае ли некој да познае знак само според физички каратеристики?
Секој знам си има свој истакната физички атрибути, мене до сега ми успеало да трефнам риби и јарци зашо за нив најмногу имам читано.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Секој знам си има свој истакната физички атрибути, мене до сега ми успеало да трефнам риби и јарци зашо за нив најмногу имам читано.
По шо ги препознаваш јарците и рибите ? :)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
На рибите 90% случаи имаат специфични очи.
А јарците по поглед и црти на лице, имаат филозофско скоро ко измачено лице без разлика на лоја возраст.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Девица се познава од километар, буквално..:)
Тие се знак кој секогаш оди чудно, ставот при чекорење им е специфичен.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Галопираме? :D

Или тоа што одиме поднаведнати не разликува од другиве?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Девици карактерно ми се полесни за детектирање, секогаш се привикнуваат на тие околу нив.
По одот, па да имаат и специфично идење дефинитивно има туканешто.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Галопираме? :D

Или тоа што одиме поднаведнати не разликува од другиве?
Абе и јас се смеев кога прочитав во една книга за хороскоп, ама кога проанализирав ова луѓево околу мене се уверив дека е точно тоа.
А да и Скорпија може да се познае, бар јас сум ги погодувала. Имаат многу чуден поглед остар, набљудувачки, и страшна харизма.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Добри сте :) , коа ќе ми текне на тие шо ги знам и шо се у хороскоп , има смисла .

Раковите имаат тркалезно лице :) и се приметува некоја детска невиност у погледот :helou:

Но нека не ве лаже тоа , според ФБИ најмногу криминалци се во знакот на рак :pos2: , така да нема лабаво.

V

Vollstandig

Гостин
Добри сте :) , коа ќе ми текне на тие шо ги знам и шо се у хороскоп , има смисла .

Раковите имаат тркалезно лице :) и се приметува некоја детска невиност у погледот :helou:

Но нека не ве лаже тоа , според ФБИ најмногу криминалци се во знакот на рак :pos2: , така да нема лабаво.
A најголемите и најдобрите сериски убијци и криминалци биле во знакот шкорпија:)

Земи го за пример Чарлс Менсон

--- надополнето ---

Близнаците се лесни за препознавање Високи снажни со лице кое се смее и осеќате како да крие нешто, просечно плави очи.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
[/COLOR]Близнаците се лесни за препознавање Високи снажни со лице кое се смее и осеќате како да крие нешто, просечно плави очи.
Висината не е карактеристика на хороскопски знаци...тоа е...ван најмалку кажано.

V

Vollstandig

Гостин
Висината не е карактеристика на хороскопски знаци...тоа е...ван најмалку кажано.
A шо е карактеристично ако не и тоа?
Висината е дел од физичкити особини што ги сноси хороскопскиот знак.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
A шо е карактеристично ако не и тоа?
Висината е дел од физичкити особини што ги сноси хороскопскиот знак.
Па да те зпознаам со близнаци кој што не се високи и снажни ќе ми веруваш?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Овните какви се на физички изглед?
Физички колку што имам читано немаат некаква посебна карактеристика ама карактерно можеш одма да ги познаеш. Нема потемпераментни и поимпулсивни луѓе од нив, ако има некој живчан човек околу тебе големи се шансите да е овен..:)

С

сашенко

Гостин
Физички колку што имам читано немаат некаква посебна карактеристика ама карактерно можеш одма да ги познаеш. Нема потемпераментни и поимпулсивни луѓе од нив, ако има некој живчан човек околу тебе големи се шансите да е овен..:)
Јас сум овен а не сум таков чудно.Најверојатно влијание на подзнакот ама стрелец сум јбг а незнам ништо за нив најверојатно мутант некој сум хахаха.Имам доста карактеристики на овен ама исто така има и некои по кои овните се доста препознатливи а ги немам

Kajgana Shop

На врв Bottom