Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.375
Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
Па често се случува подзнакот да има големо влијание на личноста.Само незнам зашто и како поточно.Јас сум овен а подзнак стрелец и имам мнооогу карактеристики на стрелец
Јас имам прочитано дека подзнакот во астрологијата воопшто не влијае врз карактерот, поточно темпераментот на личноста, туку има влијание врз нејзиниот надворешен изглед.

С

сашенко

Гостин
Јас имам прочитано дека подзнакот во астрологијата воопшто не влијае врз карактерот, поточно темпераментот на личноста, туку има влијание врз нејзиниот надворешен изглед.
Не изгледам како стрелец јбг незнам зашто...изрод сум некој

Член од
26 август 2010
Мислења
27
Поени од реакции
9
Па често се случува подзнакот да има големо влијание на личноста.Само незнам зашто и како поточно.Јас сум овен а подзнак стрелец и имам мнооогу карактеристики на стрелец
Па да имам така доста карактеристики на вага , а ако знае некој да ми каже нешто појше за физичкиот изглед така нешто

Член од
16 февруари 2011
Мислења
36
Поени од реакции
12
Подзнакот влијае делимично на нашиот изглед, повеќе на начинот на кој се соочуваме со светот, како се претставуваме, како сакаме луѓето да не знаат... Подзнакот Вага дава проблеми со стомакот, цревата и гениталиите. Инаку подзнакот Вага под влијание на Венера дава убави и шармантни луѓе коишто сакаат да се претстават како слободни (читај: непостојани, сад ме видиш-сад ме не видиш) :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Еднаш до сега ме има стресено хороскоп, и тоа скоро беше некоја недела после НГ, кога читав за општите карактеристики, особини, желби, сфаќања, филозофија на живот, поглед на свет, предности/маани и препорачливи струки и работни места, за мојот хор. знак.

Неверојатно им беа точни и прецизни описите на знакот т.е. ме опишаа мене :shok: .. Како да читав некое мое животно дело кое никогаш не сум го напишал.

Инаку генерално не верувам во хороскоп, бидејќи ми е безвезе. Мислам на оние дневните, неделните, месечните .. Годишен не се сеќавам дека сум читал. Ништо ми немаат погодено. :pos:

Член од
4 мај 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
Jас сум бик во знак а рак во подзнак.. Може некој нешто да напише за оваа комбиација?

V

Vollstandig

Гостин
Не изгледам како стрелец јбг незнам зашто...изрод сум некој
И јас сум стрелец ама ич не се чуствувам како тој знак да сум т.е не се пронајдувам кој знае колку во она што го пиши во астрологијата.
Ако си роден во ноември, оправдано ти е пошто испаѓаш како “микс“ од претходниот знак т.е шкорпија и си во почетна фаза на стрелец. Ако си декември, е богами изрод си:)

С

сашенко

Гостин
И јас сум стрелец ама ич не се чуствувам како тој знак да сум т.е не се пронајдувам кој знае колку во она што го пиши во астрологијата.
Ако си роден во ноември, оправдано ти е пошто испаѓаш како “микс“ од претходниот знак т.е шкорпија и си во почетна фаза на стрелец. Ако си декември, е богами изрод си:)
За подзнак правиме муабет брат.

Јас сум подзнак стрелец а не изгледам како стрелец, сум читал нешто за нивниот изглед и не сум таков сигурно.Иначе овен сум на 23 март роден...подзнакот го одредува времето кога си роден а кај мене тоа е 23:30 и се паѓа во стрелец..

С

сашенко

Гостин
Сум ја згрешил проценката тогаш:smir:
Па тогаш нормално е да не личиш ти на стрелец брат.Карактерот треба да ти биде под влијание на стрелец а ке изгледаш како подзнакот.Кое време си роден знаеш?Ти треба час и минута точно да знаеш

V

Vollstandig

Гостин
Па тогаш нормално е да не личиш ти на стрелец брат.Карактерот треба да ти биде под влијание на стрелец а ке изгледаш како подзнакот.Кое време си роден знаеш?Ти треба час и минута точно да знаеш
Знам за подзнак пресметување, сеа ќе видиме шо кажува :

Your sun sign is Sagittarius.
This is the sign in which the Sun is in your birth chart. Your Ascendant is in Leo, and your Moon is in Scorpio.

Strelec lav skorpija:)

С

сашенко

Гостин
Знам за подзнак пресметување, сеа ќе видиме шо кажува :

Your sun sign is Sagittarius.
This is the sign in which the Sun is in your birth chart. Your Ascendant is in Leo, and your Moon is in Scorpio.

Strelec lav skorpija:)

КАЛКУЛАТОР НА ПОДЗНАК ова е интересно и тука пресметав јас, иначе тоа како го правиш ти? Што се тие и лав и шкорпија?

V

Vollstandig

Гостин
КАЛКУЛАТОР НА ПОДЗНАК ова е интересно и тука пресметав јас, иначе тоа како го правиш ти? Што се тие и лав и шкорпија?
Jaс зачелент сум на една американска страница со прецизни пресметки ти го пресметува подзнакот и месечевиот знак, тие се уствари , по раѓањето во кое соѕвездие се наоѓало сонцето, и во кое соѕвездие се наоѓала месечината. Се верува дека имаат сите тие влијание месечината сонцето и нормално во кое соѕвездие се наоаѓала планетата.
Е сеа јас како шо имам разбрано ама незнам скроз дали е точно дека, Знакот уствари ги сноси карактерните особини оние по дифолт што ни се или крупните карактеристики. Подзнакот го има влијанието на телесните особини и дел од нив се психички особини али во ситници, и месечвиот знак сеа различно имам читано на некои места сум слушал дека тоа е уствари физичките особини а некаде шо знам како.
Она шо го пресметав кај мене испадна дека подзнак сум лав месечев знак скорпија. Ако сакаш ќе ти пресметам и тебе пиши ми саат и датум:)

С

сашенко

Гостин
Jaс зачелент сум на една американска страница со прецизни пресметки ти го пресметува подзнакот и месечевиот знак, тие се уствари , по раѓањето во кое соѕвездие се наоѓало сонцето, и во кое соѕвездие се наоѓала месечината. Се верува дека имаат сите тие влијание месечината сонцето и нормално во кое соѕвездие се наоаѓала планетата.
Е сеа јас како шо имам разбрано ама незнам скроз дали е точно дека, Знакот уствари ги сноси карактерните особини оние по дифолт што ни се или крупните карактеристики. Подзнакот го има влијанието на телесните особини и дел од нив се психички особини али во ситници, и месечвиот знак сеа различно имам читано на некои места сум слушал дека тоа е уствари физичките особини а некаде шо знам како.
Она шо го пресметав кај мене испадна дека подзнак сум лав месечев знак скорпија. Ако сакаш ќе ти пресметам и тебе пиши ми саат и датум:)
23-март 23-30-часот

Kajgana Shop

На врв Bottom