Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Ланската тема имало 1552 страни до 24 јули,а сега оваа има 1500 :D

Не рачунаш дека во ланската не учествуваа фановите на Јунајтед :D

Не беше интересно лани... Мојс ептен рано заеба ствар.

Ни остана само да не се надеваме дека ке дојде уште зло на злото...

Колку се вештачки овие од Арсенал, Мојсо тајно за Man U, Кемба за Челзи, па и Хаус у последно време ни е нешто активен у нашиот фан клуб. Уште пластични знаменца ви фалат.

Си ги зел за пример младите неискусни, земи ги за пример Carter, Топче, мене, ганер (не мкдганер мада тој е најватрен).

Си ги зел за пример младите неискусни, земи ги за пример Carter, Топче, мене, ганер (не мкдганер мада тој е најватрен).

Пеер,ме забораваш а?Ќе те снема од форумов,ќе видиш. :)

Емирати ќе биде прв стадион во ПЛ со лед осветлување. Ќе биде милина за гледање ноќни утакмици (кога не губиме :D )
Arsenal to install new LED floodlights at the Emirates[DOUBLEPOST=1427810808][/DOUBLEPOST]

не го бива за пример овој, мене нека ме земе :D

Емирати ќе биде прв стадион во ПЛ со лед осветлување. Ќе биде милина за гледање ноќни утакмици (кога не губиме :D )
Arsenal to install new LED floodlights at the Emirates
Уживај дечко :rolleyes:

Special One Jose Mourinho’s Chelsea is the world’s first football team to switch to hi-tech LED floodlights to boost players’ night vision.

Правење историја :cool:

Последно уредено:
Голема кур,шо ќе местеле, у Велес 800 столчиња наместија на стадионот и јајце снесоа,а 4та лига играат И не на тој стадион:giggle:

Колку се вештачки овие од Арсенал, Мојсо тајно за Man U, Кемба за Челзи, па и Хаус у последно време ни е нешто активен у нашиот фан клуб. Уште пластични знаменца ви фалат.

Мојсо и Кемба ми се сумљиви од дамна, инфилтрирани се гарант :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom