H
HoT IcE
Гостин
Расне ли куре, извини овакој што те прашујуДека јас ја отвориф![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Расне ли куре, извини овакој што те прашујуДека јас ја отвориф![]()
Ланската тема имало 1552 страни до 24 јули,а сега оваа има 1500![]()
Како не бе, па ти беше меѓу најактивните беНе рачунаш дека во ланската не учествуваа фановите на Јунајтед![]()
I'm Blue da ba dee da ba daa
Da ba dee da ba daa, da ba dee da ba daa, da ba dee da ba daa
Da ba dee da ba daa, da ba dee da ba daa, da ba dee da ba daa
https://www.youtube.com/watch?v=68ugkg9RePc
Си ги зел за пример младите неискусни, земи ги за пример Carter, Топче, мене, ганер (не мкдганер мада тој е најватрен).
Си ги зел за пример младите неискусни, земи ги за пример Carter, Топче, мене, ганер (не мкдганер мада тој е најватрен).
Oil Money GangЕмирати ќе биде прв стадион во ПЛ со лед осветлување. Ќе биде милина за гледање ноќни утакмици (кога не губиме)
Arsenal to install new LED floodlights at the Emirates
Уживај дечкоЕмирати ќе биде прв стадион во ПЛ со лед осветлување. Ќе биде милина за гледање ноќни утакмици (кога не губиме)
Arsenal to install new LED floodlights at the Emirates
Ne be tuku tie mi dojdoja prvi na pamet, inaku ima i drugi dobri no se pomalku aktivni iako pratat celo vremeПеер,ме забораваш а?Ќе те снема од форумов,ќе видиш.![]()
Колку се вештачки овие од Арсенал, Мојсо тајно за Man U, Кемба за Челзи, па и Хаус у последно време ни е нешто активен у нашиот фан клуб. Уште пластични знаменца ви фалат.
Уживај дечко
Special One Jose Mourinho’s Chelsea is the world’s first football team to switch to hi-tech LED floodlights to boost players’ night vision.
Правење историја![]()