Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро е не ти е фатем моментот кога пробуваш да изнудиш фаул од промајата. Е тек тоа ќе беше оцрнување коа сите за дајвер ќе те сметаа.
И Суарез го сметаат за дајвер па не значи дека не е најдобар.

Е сеа му кажав :D

Никој не го смета Суарез за дајвер, го сметаа пред некоја година. Сеа веќе си е докажано дајверче.

Kој „познавач“ сум на лигава, сум гласал за трите тимови со најмногу гласови во анкетата. :cool:

Kој „познавач“ сум на лигава, сум гласал за трите тимови со најмногу гласови во анкетата. :cool:
Коа ќе испадне Хал на крај, а сте запнале по Барнли и тие другите по Сандерленд има да ве шутираме сите надвор од темава.

Сигурен сум дека КПР и Лестер отпаѓаат.За третиот ќе има јака борба,моја желба е Барнли капут.

Ако веќе збориме за желби,и ја имам една:icon_lol:

Колку сме само сите сплотени на темите за ПЛ, сите во едно (само гомна се јадат :D ). Сега чачкав на темата од лани (не дека сакав, Донев ми лајкна мислење од Јули месец :) ). Сме развиле квалитетна дискусија. :)

Најдобро ми е така во стари теми кога ќе лајкнам мислење и тој што добил лајк ќе отвори па ќе се зачита и он муабети :D

Јули месец, Суарез на излезна врата, Алексис доаѓа, Челзи си гази со трансферите, овие се палат на измената на голманот на ЛВГ, слипот уште се спомнува. Дискусии колку сакаш :D

Најдобро ми е така во стари теми кога ќе лајкнам мислење и тој што добил лајк ќе отвори па ќе се зачита и он муабети :D

Јули месец, Суарез на излезна врата, Алексис доаѓа, Челзи си гази со трансферите, овие се палат на измената на голманот на ЛВГ, слипот уште се спомнува. Дискусии колку сакаш :D

Јас си најдов пост, самоуверено кај шо му пишувам на некој од Арсенал член: " А случајно да не мислиш Алексис кај вас дека ќе потпиши?" :pos:

Ланската тема имало 1552 страни до 24 јули,а сега оваа има 1500 :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom