The Vampire Diaries

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Море таа Елена колку сакам да ја зачукам една, она ќе го нервира Дејмон кутар, еее, од мртвите, она апла мртвите се врати за неа, глупача.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Кога гледам епизода од серијава се осеќам како на час по Германски во средно.
Гледаш на саат - 16:22. Седиш, седиш, седиш, седиш, седиш, две години мислиш дека седиш, гледаш на саатот 16:25.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Немав шо да праам, симнав све епизоди шо немав гледано- околу 12 беа и све сум изгледал :toe:

Не е толку досадна кога гледаш наеднаш

Мама Салватор ме бендиса, а ова со леков сега оф леле :anco:

Член од
7 март 2013
Мислења
149
Поени од реакции
41
Немав шо да праам, симнав све епизоди шо немав гледано- околу 12 беа и све сум изгледал :toe:

Не е толку досадна кога гледаш наеднаш

Мама Салватор ме бендиса, а ова со леков сега оф леле :anco:
Мама Салватор и дружината осеќам ќе бидат главни наредна сезона :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Многу ја тупат. Сега и со Стефан и Керолајн ја заебаа скроз. Не ми се допаѓа тој дел со нив, иако пак нешто се случува.
Мајка им на овие двајцата како се однесува, чајче, ова она, ко на мравка да не гази жената, а она монструм со 3000 минимум жртви. :D

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.730
Поени од реакции
11.591
Кога им е humanity off барем нешто се дешава, а така кога се сите добродушни тешка драма се дешава, филмот ми е пуштен, а јас си скролам на форумот...

п.с фали Ребека :свиркам:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.730
Поени од реакции
11.591
Нина Добрев ја напушта серијата

ninadobrev
1 day ago
Dearest TVD Family,

I've just spent the most beautiful weekend on Lake Lanier in Georgia with my own TVD Family, the cast and crew of The Vampire Diaries. I want to be the first to tell you that it wasn't just a holiday celebration, it was a goodbye party. I always knew I wanted Elena's story to be a six season adventure, and within those six years I got the journey of a lifetime. I was a human, a vampire, a doppelganger, a crazy immortal, a doppelganger pretending to be human, a human pretending to be a doppelganger. I got kidnapped, killed, resurrected, tortured, cursed, body-snatched, was dead and undead, and there's still so much more to come before the season finale in May. Elena fell in love not once, but twice, with two epic soulmates, and I myself made some of the best friends I'll ever know and built an extended family I will love forever.

There's more to come before we wrap this up, and I promise you'll get to hear all about my experiences over the next month as we approach the season finale (I have given an exclusive interview for the June issue of SELF Magazine that I am excited for you to see!), but until then I invite you to hop on the roller coaster ride that is Elena Gilbert's life and join me as I celebrate her and prepare to say goodbye to her -- and to my work family -- as I move on to the next chapter of my life. I want to share this goodbye with all of you (this weekend's pictures were just the beginning). You, the wonderful fandom who gave more love, support and passion than anyone could have ever imagined seven years ago, when a young Degrassi girl from Canada showed up in LA to audition for 'that Twilight TV show.' ;-) I love you all. Fasten your seatbelts. If you think you know what's coming, you don't.

Love, Nina
Баш ме интересира како ќе се разделат со неа во финалето...

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Кое срање е постов. Како може некој што појма нема како ќе се развива серијата, да знае дека ќе сака да биде дел од таа серија само 6 сезони? Стварно глупава "причина" дала, и незнам кој тоа и' верува.
Нема да ми фали воопшто
Иначе и Тајлер си иде.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Мене не ми е јасно како уствари планираат да ја продолжат серијава. Зашто реално, Нина е главен лик и уште од прва сезона се' се врти околу неа.
Значи стварно глупо.
А она као демек нејќе да ја заврши серијата, бла, бла, мислам дај молим те. Не ми е гајле што ќе прави она, али стварно не гледам во кој правец ќе ја затераат серијава. Крај краева, нека трае шест сезони, и повеќе од доволно им се.
По се изгледа ќе си ја прекинам после крајот на сезонава.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Најпаменто би им било да ја откажат седмата сезона уште сега и да ја привршат серијава со последните епизоди достоинствено и со каков-таков рејтинг.

Заминување на главниот лик уште од пилот-епизодата, ликот кој беше центар на приказната цели пет сезони (само оваа сезона не беше тоа случај) ќе го намали и така веќе очајниот квалитет и гледливост.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Видеово ми беше поинтересно од се што видов во серијава последнава сезона.

Што да го тргнеме Кол настрана, кој више не го гледаме никаде :place:, другиве двајца оригинали можам да ги гледам во далеку подобра серија моментално. Плус, полични се. :love:
Ваљда тие држеа појака приказна во Дневнициве, откога им избегаа се е некако надолу во серијава.

Така што, јас дефинитивно се откажувам од серијава после финалево, чисто да видам како ќе излезе ова со Елена. Нина не можела попаметна одлука да направи со тоа што си оди од шоуво.

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Ја почнав за време на зимскиот распуст онака чисто колку да видам што е пошто сакам фантазија, и... СЕ НАВЛЕКОВ, јебига. Се' толку бргу се дешаваше и се толку бргу се откриваше што бев фасциниран со серијата. Денеска го изгледав финалето на 6 - тата сезона и презадоволен сум од серијава. Мило ми е што наставуваат со седма сезона од наесен само се чудам што ќе биде сега без Елена во серијата. Тајлер, ете замина изгледа од градот и онака веќе ништо не го врзваше во него ама во врска со ликот на Елена тука останува простор дека таа може да се врати мада треба да поминат 60 - 70 години за Бони да умри па Елена да оживее. Да не заминеше Нина од серијата ќе верував дека на Дејмон ќе му ск**чи и ќе ја килни Бони меѓутоа ова ги менва работите.

Серијата е базирана спрема книги? Ме интересира ако е така дали одат со приказната по тие книги и ако одат до која книга (од колку книги) се стигнати?

Како и да е, мило ми е што ќе има уште сезони и што не се знае уште колку ќе има со оглед на добрата гледаност мада мислам дека во седмата рејтингот ќе им опадне. Се поврзав со ликовите. Едвај чекам есен за повторно да ги гледам во нови доживувања..:love:

Kajgana Shop

На врв Bottom