The Flash

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
@Ryan Giggs
Вајб е супер херој, ама Кејтлин не. Она е супер-вилан :) - Killer Frost (третата, последна нејзина верзија од стриповите). Know your comics ;). Оваа сезона тешко, ама наредната могуче да се преобрази и да почне забавата, can't wait. Btw и на аватар ја носам веќе некое време :D

Колку само возбуда имав вчера гледајќи ја епизодава ејјјј.....

Само нејасно ми остана нели тогаш кога затрча Бери и се виде себеси, тогаш застана и и го бараше со поглед, забележувајќи жена што бара такси и што уште не, но на крајот на епизодата пак застана и пак истите погледи ги прави, нели овој кој од плажата излегува тогаш исчезнува, зошто и двете застануваат а не се видат меѓусебе???

Бел бумбар за серијава од мене, ептен интересно, акција и забава, обично не сакам вакви серии но малку освежувачка е во тој поглед. Секој вторник ли излегува нова епизода?

Бел бумбар за серијава од мене, ептен интересно, акција и забава, обично не сакам вакви серии но малку освежувачка е во тој поглед. Секој вторник ли излегува нова епизода?

Со исклучок на традиционалното mid-season и cliffhanger паузи, да.

Наредната ќе биде со The Trickster, рано насабајле. Последните 2 епизоди беа ептен ѕверски и ќе станува се појако понатака. :aplauz:

gg wp easy. Баш ме интересира како ќе извлече гз сега жолтиот. Наредната е финале на сезоната, очекувам јака битка, и мислам дека Грод ќе се врати за да го спаси Велс.

Интересно финалево, боље од Ероу :D

Очекував Бери да не го направи тоа што не го направи, т.е. не ни очекував ни блиску до тоа да стигне.
А за ЕТ, тоа па ич.

polosa stvar od cliffhanger nema :)

Велс е мртов, Еди се самоуби. Ептен ќе биде глупо да го вратат (deus ex machina?). Финалево беше неподносливо првите 25 минути, останатите 20 беа wow, ова го барам цела сезона. Доста работи не ни помислував дека ќе се случат и ме изненадија, видовме интересни работи кои ќе се случат веројатно во втората сезона. Што е до мене се е добро само треба да намалат на љубовни триаглоници/ср*ња.

Ќе го вратат секако. Чим го шмукна телото црната дупка, ќе го вратат. Не е тотално мртов ( иако Велс исчезна ) па ќе го излечат некаде.

Како може да е жив ако неговиот предок е мртов? Еди се самоуби и со тоа цела негова лоза (вклучувајќи го и Велс/Тхавн) автоматски не се раѓа воопшто. Ако го враќаат ќе биде ко демек Еди некако прежиевеал, друг Reverse Flash или deus ex.

Мразам патувања нив време баш поради вакви ситуации; Еди е мртов и нема деца што значи дека Тхавн не постои, што значи дека Тхавн не ја убива мајка му на Бери. Ова значи дека треба да се смени цела негова историја, татко му да не иде во затвор, да ги добие моќите како што требало оригинално, вистинскиот Велс е здрав и жив со жената итн итн.

Edno prasanje. Treba da ja izgledam epizodata od Arrow za da ja pocnam serijata ili mozam direk so pilotot?
Poso ne mozam da izdrzam uste edna epizoda od Arrow.

Edno prasanje. Treba da ja izgledam epizodata od Arrow za da ja pocnam serijata ili mozam direk so pilotot?
Poso ne mozam da izdrzam uste edna epizoda od Arrow.
Терај како ти одговара. Не се премногу споени, нема ништо да пропуштиш ако не ја гледаш Arrow.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom