The Flash

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Edno prasanje. Treba da ja izgledam epizodata od Arrow za da ja pocnam serijata ili mozam direk so pilotot?
Poso ne mozam da izdrzam uste edna epizoda od Arrow.
Почни го Флеш слободно, штом ти е преседнато од Ероу. Две работи само треба да знаеш од камеото на Бери ..

- Си разменија гики платонска љубов со Фелисити
- Му го спаси животот на Ероу и така му го откри идентитетот

Како може да е жив ако неговиот предок е мртов? Еди се самоуби и со тоа цела негова лоза (вклучувајќи го и Велс/Тхавн) автоматски не се раѓа воопшто. Ако го враќаат ќе биде ко демек Еди некако прежиевеал, друг Reverse Flash или deus ex.

Мразам патувања нив време баш поради вакви ситуации; Еди е мртов и нема деца што значи дека Тхавн не постои, што значи дека Тхавн не ја убива мајка му на Бери. Ова значи дека треба да се смени цела негова историја, татко му да не иде во затвор, да ги добие моќите како што требало оригинално, вистинскиот Велс е здрав и жив со жената итн итн.

Можеби Еди жбрц Ајрис, ама уште е "создадено" наследничето итн итн, како овој би се вратил. Има време до октомври, тогаш обично CW почува со сезоните.

Како може да е жив ако неговиот предок е мртов? Еди се самоуби и со тоа цела негова лоза (вклучувајќи го и Велс/Тхавн) автоматски не се раѓа воопшто. Ако го враќаат ќе биде ко демек Еди некако прежиевеал, друг Reverse Flash или deus ex.

Мразам патувања нив време баш поради вакви ситуации; Еди е мртов и нема деца што значи дека Тхавн не постои, што значи дека Тхавн не ја убива мајка му на Бери. Ова значи дека треба да се смени цела негова историја, татко му да не иде во затвор, да ги добие моќите како што требало оригинално, вистинскиот Велс е здрав и жив со жената итн итн.

Како на стрип. Еди е мртов на пример 28 сец, во тие 28 сец го снемува Велс пошто нели овај мртов, во шмука дупката, го носи некаде укурац, го враќаат во живот, се враќа и овај. И тоа во некој 6ти алтернативен тајмлајн или пак уште поназад во минатото. И ете ти две прикаски, на крај на втора сезона или во полуфиналето ќе се соединат. Или па Сиско ќе го ќе го најди во другиот тајмлајн со помош на неговата моќ.

Овај жолтиов флеш врти сучи мора да го има, е сега каде и како ќе видиме.

Финалето одлично !
Сцената со шлемчето исто преодлична, шлемчето е на оргиналниот и најсилниот флеш ако не се лажам.

Кој ќе чека до есен сега.

Најак момент кога Бери од иднината ќе му каже на овај другиот да не се меша..

:cuc:

Odlicno finale, nema zbor :)
Serijava ja pocnav so ocekuvanja deka e tapa ama aj da tepam vreme, a bash me prijatno iznenadi, definitivno cekam vtora sezona.

Female Doctor Light u vtora sezona.

Se nasobraa. :D

The Flash is baack..Denes izleze prvata epizoda od novata sezon..

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Сеа и јас видов ја има на програмот на Попкорн ама нема некој превод ..

На цуцирца ја има цела епизода :) Одлична иначе еден дел од оваа прва епизода ја напиша Кристофер Нолан (да не откривам кој дел ќе ви стане јасно тука пред крајот) а знаеме што име е Нолан во овој свет и без тоа серијата праеше огромни чекори напред за Arrow оваа серија е Оскар.

ke gleame sea 20 onaka epizodi za da docekame krajnite pak..

mozele poise da se potrudat za pocetok na sezonava

Зашо бе, преку .!. од бум почетоци и штама следните 18 епизоди, за во последните 3 се да се случи. Мене ми беше океј...и да ако го спомнете оној лигавион со стрелана и со зелената капуљача овде ќе барам да ве банираат од темава. Златна серија е оваа, немој со она да го споредувате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom