Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Со оваков Јунајтед, ако ги исклучиме последните 2 утакмици, не знаеш што да очекуваш.
Голем дел од работата ке се заврши ако ливерпул изгуби во Лондон, а ние ја тепаме Вила...

На што налетав на ФБ ... :D

10421618_1099970923393903_1498262727189986274_n.png

дали тоа Видук не го спомна Велбек :D

http://www.liverpoolecho.co.uk/spor...s/liverpool-fc-defender-martin-skrtel-8904219
Skrtel could face a retrospective ban if the FA decided his challenge warrants punishment.

A three-match ban would force Liverpool to change their settled back three with the most obvious choice for cover – fellow centre-back Dejan Lovren – already a doubt after being ruled out of Croatia’s Euro 2016 qualifier against Norway on Saturday.

Ѓубриња овие од ФА, нецели 24 часа после инцидентот реагираат.

А сега, what about Rooney? Немој да ми речите дека ударот во ногата на Мињоле при неговиот доскок за топката беше ненамерен.

А сега, what about Rooney? Немој да ми речите дека ударот во ногата на Мињоле при неговиот доскок за топката беше ненамерен.

Kaков и да е, судијата го виде. Нема да има ретроспективна казна.
На MOTD не го ни спомнаа инцидентот.

http://www.liverpoolecho.co.uk/spor...s/liverpool-fc-defender-martin-skrtel-8904219
Skrtel could face a retrospective ban if the FA decided his challenge warrants punishment.

A three-match ban would force Liverpool to change their settled back three with the most obvious choice for cover – fellow centre-back Dejan Lovren – already a doubt after being ruled out of Croatia’s Euro 2016 qualifier against Norway on Saturday.

Ѓубриња овие од ФА, нецели 24 часа после инцидентот реагираат.

Томи , Шкртел го бутна Руни тогаш и му залета ногата накај Мињоле. Ама и ајде да не било вака, како прво судијата го виде тоа, како второ, не се споредува неспортско газење со сета сила по мускул со удар во нога. Ако одиме до тие детаљи, оди на првиот корнер на утакмицата, Мињоле го бутна Ерера во мешаницата на земја, напоменаа за тоа и на МОТД.

Не се секирај за Руни, и најмал инцидент да има со него тој не поминува неказнето.

Јас никаде не го бранам Шкртел. Казната од 3 утакмици е сосем заслужена (како и за Стиви). Е сега дали го виде инцидентот судијата незнам, ама еве ако велите дека го видел, така нека биди. А дека Шкртел го турна, мало морген. Руни со намера удри во ногата на Мињоле, без разлика дали претходно имало реакција од Шкртел.

Јас никаде не го бранам Шкртел. Казната од 3 утакмици е сосем заслужена (како и за Стиви). Е сега дали го виде инцидентот судијата незнам, ама еве ако велите дека го видел, така нека биди. А дека Шкртел го турна, мало морген. Руни со намера удри во ногата на Мињоле, без разлика дали претходно имало реакција од Шкртел.
Сериозно бараш ретроспективна акција за оној удар? А што ќе кажеш тогаш за туркањето на Мињоле? Ај да речеме да го казнат Руни, ама тогаш и Мињоле ќе биде казнет ако фатат се да чешлаат. Уште тој да ви го суспендираат. Супер си беше судењето вчера, не знам зошто се буните и барате некоја завера. Па и поготово за Руни за кого знаете дека ретко кога ФА имаат милост, единствен играч кој беше суспендиран за црвен на пријателска.

Такви контакти има колку сакаш во лигата. Нема физика што ќе објасни дека тој "удар" на Руни може да биде опасен по Мињоле (повеќе театар имаше од негова страна) Ако ги санкционираа со казни сите, Коста, Фелаини, Кошчелни, Балотели, Шкртел и др. ќе требаше 80% од утакмиците да бидат казнети.

Сериозно бараш ретроспективна акција за оној удар? А што ќе кажеш тогаш за туркањето на Мињоле? Ај да речеме да го казнат Руни, ама тогаш и Мињоле ќе биде казнет ако фатат се да чешлаат. Уште тој да ви го суспендираат. Супер си беше судењето вчера, не знам зошто се буните и барате некоја завера. Па и поготово за Руни за кого знаете дека ретко кога ФА имаат милост, единствен играч кој беше суспендиран за црвен на пријателска.

Не барам завера. Пак ќе се повторам, ако Еткинсон ја видел ситуацијата, во ред, немам запримедби.

Брат не е за завери да бараш, греота е за она да бараш казна.Ебате шкртел го однесе у тој дуел, а Мињоле падна ко да пукнале 5 снајпера

3 утакмици, за Шкрт.
Ако го казнат пример Руни, ќе треба и Бало....итн итн.

Ако казнуваа за се, само младинци ќе играа :D

Нема потреба од казнување Руни затоа што се гледа јасно на снимката дека Шкртел го турка. А и не беше нагазување, а Мињоле се превртуваше ко со катана некој да му ја "помина" ногата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom