Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Реално заебано го чепна Руни Мињоле, слободен пад на една нога моеше да значи позериозно виткање и тежок прелом на зглоб.
Не навлагам у тоа дали имало намера или не, мое мислење е дека немаше, свртен беше со грб.

Има некое вајн видео или гиф за ситуацијава, зошто не ми текнува за што зборувате...

Брат во голмански простор е, во петерец. Да не треба и цвеќе да му даде? :)

Се фаќаме за глупи ситници...
Па брат кога ќе пишиш три колука напред очекувај да те цитира некој кога не е така. :D

Па брат кога ќе пишиш три колука напред очекувај да те цитира некој кога не е така. :D

Гледај ми го емотиконот на крај, се шалам зошто целава компарација е смешна и казна заслужува и ќе ја добие само Шкртел :)

FA chief Greg Dyke plans to get tough on overseas-player quotas. Homegrown players to rise from eight to 12.
Многу мудра идеја. Сега наместо во осминафинале, ќе отпаѓаат во групна фаза. Толку да не разбираат дека мора да го реформираат цел концепт и да воведат систем во младинските категории...

Гледај ми го емотиконот на крај, се шалам зошто целава компарација е смешна и казна заслужува и ќе ја добие само Шкртел :)
Нема шалење овде, само статистики и факти. :D

Прашај ги ганериве ако не ми веруваш. :sneaky:

Не заебавајте за дуелот Мињоле - Ерера. Нема никаков простор за санкција.

pZ96Rxa.png
Така??

Епа посакувам Манчестер Јунајтед да се пласира во Лигата на Шампионите годинава, а наредните 20 години секоја година титула да освојува во Премиер Лигата :D

Така??

Епа посакувам Манчестер Јунајтед да се пласира во Лигата на Шампионите годинава, а наредните 20 години секоја година титула да освојува во Премиер Лигата :D

Сериозно мислиш дека ти си толку битен за да влијаеш на вакви настани?

:D :D :D :D :D :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom