Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја еба Руди виолината жиците ги искина...
Мацари знае да биде кловн и да се брука на моменти,ама не е до толку неспособен.Тренерот е добар онолку колку се добри и играчите шо ги има на располагање.

Ја еба Руди виолината жиците ги искина...
Мацари знае да биде кловн и да се брука на моменти,ама не е до толку неспособен.Тренерот е добар онолку колку се добри и играчите шо ги има на располагање.
Тоа не важи и за Мурињо..

Мацари бил добар у Наполи :pos:, да супер беше нема што............кога ќе ми текне дека ги тепаа Челзи 3-1 дома и после се посраа у Лондон :facepalm:
И баш на таа утакмица он беше казнет, Фрусталупи ги водеше и тепаа.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Мацари беше добар во Наполи, но имаше и добра тројка напред, Лавеци-Кавани-Хамшик, кога ќе размислам подобро со таква тројка во таков период во Италија можда и требаше да одат на шампионска титула, а секоја година им беше приоритет второто-третото место.

Тоа ми беше муабетот имаше најдобро напаѓачко трио а ништо не направи док беше трењер у Наполи! Или ако се смета за успех место на табела води у ЛШ ( како Арсенал ) тогаш сум грешка :icon_lol:

Друже секоја чест за тоа што го кажа за Лацио, му објасни некои работи на Падрони во кратки црти:D ама немој па моја Рома да ми ја споредуваш со Наполи и Фиорентина, впрочем во тоа ќе увериш во четврток:pipi:

(јадам гомна па после ќе ме цитираат) :rolleyes:

Не ја споредувам уопште ;)

Тоа ми беше муабетот имаше најдобро напаѓачко трио а ништо не направи док беше трењер у Наполи! Или ако се смета за успех место на табела води у ЛШ ( како Арсенал ) тогаш сум грешка :icon_lol:
Тројката у напад и тројката у одбрана дијаметрално спротивни по квалитет.
Не екстра тренер,далеку од тоа,ама не е ни некој аматер.Уствари знаена моменти да биде:D

486985a7ea950f88c1a7e3ac0ff9b11d.jpg

(може не е за тука али ајде)

Па некој постави клип после поразот од Самп у понеделник, од кола некој навивач го праша на улица и тоа доста дрско напизден, кога планирате да победите бе мајке вам га,а Пјанич му одговори у Четврток :angel:

Па некој постави клип после поразот од Самп у понеделник, од кола некој навивач го праша на улица и тоа доста дрско напизден, кога планирате да победите бе мајке вам га,а Пјанич му одговори у Четврток :angel:
Па добро не кажа Пјанич кој Четврток :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom