Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
искрено да ти ебам тикетот.Ортаци кажете мислење за тикетов :
PSV - Groningen ------ 1 (1.25)
Sevilla - Elche ---------- 1 (1.42)
Salzburg - Sturm Graz ------- 1 (1.35)
Wolfsburg - Freiburg ------- 1 (1.40)
Вкупно коеф : 3.35
Планирам да идам на уплата 1000 ден. ...
Ја пак на дупла шанса паднав.Типични селски екипи,овие Барнли немаат основен концепт за фудбалот и ја качат топката од нивната половина цела утакмица ,додека па овие мрзите преплатени од Сити очигледно не му се игра..неможам да разберам зошто се влечат 90 минути?..да не се чуваат случајно за со Барселона за да не примат 3 парчиња на Камп Ноу?...кај се излажавме кај ја пишавме..помислив барем дека ќе ја направат интересна Премиерлигата и ќе му се доближат на Челзи малце,наместо тие да ја искористат лошата форма на Челзи овие губат од Барнли..еејјјј Барнли човече страшна работа
Првата ја имав 1, а се мислев меѓу т1 и 1, заврши 2-2, оваа викам ајде х2, треба да влезат во серија добри резултати и едноставно не ми беше верно да изгубат од неспособниве. Ама... 

Утре ако не победат Порто и Реал може да биде фатално по нивните трки за титула. По 1.1 имаат и двете ама играат дома со многу слаби противници.
Дост ќе игра,позади него Де Бруин и Шурле, чиста победа ќе биде ова денесhttps://www.vfl-wolfsburg.de/en/info/news/detailspage/artikel/raise-our-game.html
The Wolves are now concerned about the availability of three further players, following Thursday evening’s hard fought win over Inter Milan. Diego Benaglio took a blow to the knee against the Italians, Vieirinha is suffering with bruised ribs and Bas Dost could miss out with a deep cut to his knee. "There are question marks over all three of them," explained Hecking. One definite absentee will be Naldo. The central defender will not only miss out against Freiburg in the Bundesliga through suspension, but also four days later in Milan.
1 сигурно нема да игра а 3 други не се сигурни за утре од првиот тим..
Башка немаат шанси за шампион да бидат, а доста бегаат на 3тиот - според мене големи се шансите да кикснат (да пуштат некој бод на Фрајбург).
Дост ќе игра,позади него Де Бруин и Шурле, чиста победа ќе биде ова денес
е оти да ме зафркнатВолфсбург 1
Челзи 1
Сасуло 1&Т2+
Од овие 3 што ги кажа барем 2 ќе те зафркнат денеска, ќе видиш.