Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Малце фалеше да испадне гг3+, да не беа идиотине од Каљари и промашените 23145 шанси

Ортаци кажете мислење за тикетов :

PSV - Groningen ------ 1 (1.25)
Sevilla - Elche ---------- 1 (1.42)
Salzburg - Sturm Graz ------- 1 (1.35)
Wolfsburg - Freiburg ------- 1 (1.40)

Вкупно коеф : 3.35
Планирам да идам на уплата 1000 ден. ...
искрено да ти ебам тикетот.
ПСВ редовно прима барем еден гол од Гронинген кога играат дома.
коефицентот за ГГ е 1.8 ,а Гронинген да даде барем еден гол е 1.75
Севиља океј,таа е кец.
Салцбург мислам дека има некоја соработка со Штурм,последните две ги има добиено Штурм.
Волфсбург подобро ГГ3+ да ја одиграш отколку кец чист бидејќи на претходните сите што ги играле паѓале голови на двете страни.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Типични селски екипи,овие Барнли немаат основен концепт за фудбалот и ја качат топката од нивната половина цела утакмица ,додека па овие мрзите преплатени од Сити очигледно не му се игра..неможам да разберам зошто се влечат 90 минути?..да не се чуваат случајно за со Барселона за да не примат 3 парчиња на Камп Ноу?...кај се излажавме кај ја пишавме..помислив барем дека ќе ја направат интересна Премиерлигата и ќе му се доближат на Челзи малце,наместо тие да ја искористат лошата форма на Челзи овие губат од Барнли..еејјјј Барнли човече страшна работа
Ја пак на дупла шанса паднав. :angel: Првата ја имав 1, а се мислев меѓу т1 и 1, заврши 2-2, оваа викам ајде х2, треба да влезат во серија добри резултати и едноставно не ми беше верно да изгубат од неспособниве. Ама... :icon_mrgr:
Секој пат кога ќе треба асално да се кренам со кеш се дешаваат чудесии и го папам курот. :D
За утре Челзи 1х, абе НЕКА ЦРКНАТ АКО САКААТ ИЧ КУР НЕ МЕ БОЛИ. И Реал 1 и 7+ и секој можен хендикеп. Ајде да видиме дали може и Леванте да не го тепаат, а и Челзи два пати со ред да си ебе матер дома. :oeoeoe:

Утре ако не победат Порто и Реал може да биде фатално по нивните трки за титула. По 1.1 имаат и двете ама играат дома со многу слаби противници.

Утре ако не победат Порто и Реал може да биде фатално по нивните трки за титула. По 1.1 имаат и двете ама играат дома со многу слаби противници.

За Порто незнам , али Реал ти е најсигурен кец денеска. Можеш и да го комбинираш 1 Т1 , или 1 3+ да накачиш квота.

За Порто имам приметено дека кикса само кога и Бенфика кикса , ако требат да бркат некоја позначајна разлика сигурно тепат.

И што со 1 т1 ? 1.20 коеф.?
Кур ќе сфитка коеф од што е голем.

4+ двете и готово.

Синоќа ги чекав Сакраменто над 97.5 , и на 2 минути до крај имаа точно 97 и нормално кош не дадоја последните 2 минути , денес се надевам на подобар ден
Турново - Вардар 2
Пелистер - Работнички 2
Монпеље - Килце 2
Фленсбург - Кил 2
Ле Монт - Сервет 2
Овие ги играм денес.

Сасуло 1&Т1 2.10 спортлајф

Челзи во мала криза,сепак за на тикет врзана како Супер Тип одличен 1.72 коеф

Сераинг од Белгија 1.50 солиден коефициент.
Севиља 1.40.
Челзи 1.60.

Chelzi 0-2
Sevilla 3+
Plzen 2
United gg
Real 4-6 gola
Ajax gg3+

Како е во Белгија? Зависи нешто последново коло или? Затоа што знам дека се игра после плеј оф за титула, ама дали пренесуваат поени некако или?

https://www.vfl-wolfsburg.de/en/info/news/detailspage/artikel/raise-our-game.html

The Wolves are now concerned about the availability of three further players, following Thursday evening’s hard fought win over Inter Milan. Diego Benaglio took a blow to the knee against the Italians, Vieirinha is suffering with bruised ribs and Bas Dost could miss out with a deep cut to his knee. "There are question marks over all three of them," explained Hecking. One definite absentee will be Naldo. The central defender will not only miss out against Freiburg in the Bundesliga through suspension, but also four days later in Milan.

1 сигурно нема да игра а 3 други не се сигурни за утре од првиот тим..
Башка немаат шанси за шампион да бидат, а доста бегаат на 3тиот - според мене големи се шансите да кикснат (да пуштат некој бод на Фрајбург).
Дост ќе игра,позади него Де Бруин и Шурле, чиста победа ќе биде ова денес

Колку глупав прекршок прави овај од Виљареал ... тие со човек повеќе гол не можеа дададат сега вака тешко ..

Волфсбург 1
Челзи 1
Сасуло 1&Т2+

Од овие 3 што ги кажа барем 2 ќе те зафркнат денеска, ќе видиш.
е оти да ме зафркнат :sramezliv:

дај некој тип на денот да го видиме твоето типување

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom