Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не ми доаѓа памет да не играм Премиершип... ти јебем мувлите англиски ти јебем.. да цркнат ебате аматерската лига..

Типични селски екипи,овие Барнли немаат основен концепт за фудбалот и ја качат топката од нивната половина цела утакмица ,додека па овие мрзите преплатени од Сити очигледно не му се игра..неможам да разберам зошто се влечат 90 минути?..да не се чуваат случајно за со Барселона за да не примат 3 парчиња на Камп Ноу?...кај се излажавме кај ја пишавме..помислив барем дека ќе ја направат интересна Премиерлигата и ќе му се доближат на Челзи малце,наместо тие да ја искористат лошата форма на Челзи овие губат од Барнли..еејјјј Барнли човече страшна работа

Ако загуби Сити ќе им дојде Арсенал на само еден бод зад нив :facepalm:

И да заборавив Бони напаѓачиштето :popce:

Ортаци кажете мислење за тикетов :

PSV - Groningen ------ 1 (1.25)
Sevilla - Elche ---------- 1 (1.42)
Salzburg - Sturm Graz ------- 1 (1.35)
Wolfsburg - Freiburg ------- 1 (1.40)

Вкупно коеф : 3.35
Планирам да идам на уплата 1000 ден. ...

PSV - Groningen ------ 1 (1.25)
Sevilla - Elche ---------- 1 (1.42)
Salzburg - Sturm Graz ------- 1 (1.35)

Вкупно коеф : 3.35
Планирам да идам на уплата 1000 ден. ...
И денеска земаа по 200 евра од лихвари за да стават на Баерн,Арсенал,Дортмунд,Сити ама останаа со курот в раце.

Ти ебам ќората ми требаат 4 гема да и земе во третиов сет и сега јаде брејк !!

И денеска земаа по 200 евра од лихвари за да стават на Баерн,Арсенал,Дортмунд,Сити ама останаа со курот в раце.
И ти си у право , ама вака сум направил безброј пати сум планирал да идам на илјадарче и секогаш сум се пишманел, а тикет прошао.. o_O

Ајде Розелар и Лориент по еден гол и да излезам вечерва во живот ко арап во Лондон :X3:[DOUBLEPOST=1426365260][/DOUBLEPOST]:jeeee:ајмо пичке узео сам плату:brlav:

Последно уредено:

https://www.vfl-wolfsburg.de/en/info/news/detailspage/artikel/raise-our-game.html

The Wolves are now concerned about the availability of three further players, following Thursday evening’s hard fought win over Inter Milan. Diego Benaglio took a blow to the knee against the Italians, Vieirinha is suffering with bruised ribs and Bas Dost could miss out with a deep cut to his knee. "There are question marks over all three of them," explained Hecking. One definite absentee will be Naldo. The central defender will not only miss out against Freiburg in the Bundesliga through suspension, but also four days later in Milan.

1 сигурно нема да игра а 3 други не се сигурни за утре од првиот тим..
Башка немаат шанси за шампион да бидат, а доста бегаат на 3тиот - според мене големи се шансите да кикснат (да пуштат некој бод на Фрајбург).

https://www.vfl-wolfsburg.de/en/info/news/detailspage/artikel/raise-our-game.html

The Wolves are now concerned about the availability of three further players, following Thursday evening’s hard fought win over Inter Milan. Diego Benaglio took a blow to the knee against the Italians, Vieirinha is suffering with bruised ribs and Bas Dost could miss out with a deep cut to his knee. "There are question marks over all three of them," explained Hecking. One definite absentee will be Naldo. The central defender will not only miss out against Freiburg in the Bundesliga through suspension, but also four days later in Milan.

1 сигурно нема да игра а 3 други не се сигурни за утре од првиот тим..
Башка немаат шанси за шампион да бидат, а доста бегаат на 3тиот - според мене големи се шансите да кикснат (да пуштат некој бод на Фрајбург).
Се сложувам комплетно со тебе , а и доволно е само што Дост не игра 90% од головите се негови така да ќе бараме друго нешто :)

Ајде Селта гол до полувреме !! ИНаче знае некој колку гола даде Шишкарев?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom