B
Blade Torch
Гостин
не можам да се изнагледам на шпански и шведски филмови у задње време 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пола од филмовиве не се шпански, ама добро.
Лоша критика го прати Егзодус от на Бејл ама мене ми беше одличен
Каков лажњак, мислев топ 5 филмоби за 2014.Top Five (2014)![]()
што јазик зборат во Аргенина -аргентински?Пола од филмовиве не се шпански, ама добро.
Meне ми беше ептен симпатичен филм, кој го доловува баш она англискотоThis is England dobar e?
Сега ќе ги гледам Secrets of the 10 plagues од Nat Geoтакоџе, ми се допадна филмот, приказната ја знам т.е. ја имам гледано во друг филм, но овде беше одлично обработена, патем глумата на Бејл беше одлична![]()
Може ова ќе ти звучи како шок, ама...Секако. Или си фан на Финчер, или не залудно го имаш ова корисничко име![]()
- The names "John Doe" for males, "Jane Doe" or "Jane Roe" for females, or "Jonnie Doe" and "Janie Doe" for children, or just "Doe" non-gender-specifically are used as placeholder names for a party whose true identity is unknown or must be withheld in a legal action, case, or discussion.
Значи ова е моја грешка. Појма немав дека баш така се викал.Да, али во Se7en Спејси баш се викаше Џон Доу![]()
Немав инфо за ова, едноставно ми се виде интересна коинциденција помеѓу овие два филма. We learn new things every dayМоже ова ќе ти звучи како шок, ама...
Ама еве @grande-juve ме поправи значи и ти си бил во правоНемав инфо за ова, едноставно ми се виде интересна коинциденција помеѓу овие два филма. We learn new things every day![]()
Ама еве @grande-juve ме поправи значи и ти си бил во правоСамо не ми е јасно зошто се викаше Џон До во филмот? Не сум го гледал одамна и не можам да се сетам.