FA & Capital One Cup

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.121
Нели се педери од FA или телевизииве шо ја туриле утакмицава у понеделник? Зашто ? Само за да можат да направат Monday night football.
Шо добро ке беше денес да се играше , кој ке чека до утре
Ама види од друга страна веќе ќе беше завршена, сеа има да ја чекаш уште малце. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Епа чим спротивставените страни прогнозираат/сакаат нерешено, и јас за тоа ќе навивам :D

jk нормално, се знае против кој се навива :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Чим со ЧЕ прајме муабет ти значи со од Миле (Јанакиески) градот. Нема шо да се збора многу повеќе.
Ама види од друга страна веќе ќе беше завршена, сеа има да ја чекаш уште малце. :D
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::cuc:[DOUBLEPOST=1425852590][/DOUBLEPOST]Чим со ЧЕ прајме муабет ти значи со од Миле (Јанакиески) градот. Нема шо да се збора многу повеќе.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::cuc:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Епа чим спротивставените страни прогнозираат/сакаат нерешено, и јас за тоа ќе навивам :D

jk нормално, се знае против кој се навива :)
Пa вo ситуaцијaвa нерешенo е истo прoтив нив. Пoследнo нештo штo им требa е дoпoлнителен нaтпревaр прoтив дoбaр тим :D

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.740
Поени од реакции
12.800
Нерешено мислам дека ќе биде утре за жал, исход кој најмалце одговара.
Толку не им одговара нерешено и на едни и на други со распоредов што го имаат, што мислам дека ако 89та е нерешено ќе гледаат нарочито да изгубат :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.121
Толку не им одговара нерешено и на едни и на други со распоредов што го имаат, што мислам дека ако 89та е нерешено ќе гледаат нарочито да изгубат :D
Вие имате ЛШ меч со Монако, мислам оти вие треба да си дадете автогол. :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Јас незнам зошто е толку проблематично за Јунајтед ако игра реванш меч? И онака играчите се свежи немаат ни 40 натпревари изиграно сезонава. Мала помош од Скаузерите, реванш мечевите од фа купот ќе се играат на 7-ми или 8-ми Април, т.е. за Велигден. :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.993
Поени од реакции
67.851
Јас незнам зошто е толку проблематично за Јунајтед ако игра реванш меч? И онака играчите се свежи немаат ни 40 натпревари изиграно сезонава. Мала помош од Скаузерите, реванш мечевите од фа купот ќе се играат на 7-ми или 8-ми Април, т.е. за Велигден. :D
Со оглед на тоа дека Јунајтед го има еден од најпеколните распореди до крај во последни 15 години, дополнителен меч е само проблем плус. И тоа меч во кој ке мора да игра со најсилна формација. Плус фали некоја повреда да закачат.
Кажав, би менувал пораз во купот, за победа во лигава, која очајно ке ни биде потребна со конкурент за место во ЛШ.

Последно уредено:
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Арсеналци вашиов фан у студио се јави и ве ругаше
за тие што не знаат плавава е жена му на Еванс

Kajgana Shop

На врв Bottom