FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Не е Руни напаѓач за 20 гола по сезона, не.

надвор беше прекершокот, ама секако ништо не досуди.:)

Руни има најдобра антиципација од било кој играч во светот, како може да процени кај ќе слета висока топка свака част.

Интересна утакмица, барем не е досадно.

добар натпревар, играат двата тима фудбал.[DOUBLEPOST=1425933439][/DOUBLEPOST]Него онака само да спомнам, Фелаини веќе има 4 фаули а нема жут

секогаш ама СЕКОГАШ колку и да се слаби против нас играат меч на сезоната.....
камо да можев да го речам истово и за нас

Го гледаат омилениот тим и пишуваат во меѓувреме на форум. Мислам :toe:

Нема шо да се чудиш сите се богаташи и имаат скап телефон и неограничен интернет и по цел ден киснат на форум, сигурно и кога се љубат со девојките.

Го гледаат омилениот тим и пишуваат во меѓувреме на форум. Мислам :toe:

Кога го пишував ова за еден ваш член (не ми текнува кој беше), тој будала ме праеше. :)

Нема шо да се чудиш сите се богаташи и имаат скап телефон и неограничен интернет и по цел ден киснат на форум, сигурно и кога се љубат со девојките.

Несфатливо ми е. Баш приметив неколкумина во кадар и на Олд Трафорд, чепкаа на телефони нешто. Јас да одам на тој стадион ќе се помочам и 90 минути нема да трепнам, не па фанови на Јунајтед, како во случајов.

Несфатливо ми е. Баш приметив неколкумина во кадар и на Олд Трафорд дека чепкаа на телефони нешто. Јас да одам на тој стадион ќе се помочам и 90 минути нема да трепнам, не па фанови на Јунајтед, како во случајов.

Небитен им е ФА купот. :icon_lol:

аууууу си реков ке колабира пред да шутне во празен гол:pos:

Хахахаххахаххахах

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom