- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.863
- Поени од реакции
- 10.231
Ама види од друга страна веќе ќе беше завршена, сеа има да ја чекаш уште малце.Нели се педери од FA или телевизииве шо ја туриле утакмицава у понеделник? Зашто ? Само за да можат да направат Monday night football.
Шо добро ке беше денес да се играше , кој ке чека до утре
Ама види од друга страна веќе ќе беше завршена, сеа има да ја чекаш уште малце.![]()
Ама види од друга страна веќе ќе беше завршена, сеа има да ја чекаш уште малце.![]()
Пa вo ситуaцијaвa нерешенo е истo прoтив нив. Пoследнo нештo штo им требa е дoпoлнителен нaтпревaр прoтив дoбaр тимЕпа чим спротивставените страни прогнозираат/сакаат нерешено, и јас за тоа ќе навивам
jk нормално, се знае против кој се навива![]()
Толку не им одговара нерешено и на едни и на други со распоредов што го имаат, што мислам дека ако 89та е нерешено ќе гледаат нарочито да изгубатНерешено мислам дека ќе биде утре за жал, исход кој најмалце одговара.
Вие имате ЛШ меч со Монако, мислам оти вие треба да си дадете автогол.Толку не им одговара нерешено и на едни и на други со распоредов што го имаат, што мислам дека ако 89та е нерешено ќе гледаат нарочито да изгубат![]()
Со оглед на тоа дека Јунајтед го има еден од најпеколните распореди до крај во последни 15 години, дополнителен меч е само проблем плус. И тоа меч во кој ке мора да игра со најсилна формација. Плус фали некоја повреда да закачат.Јас незнам зошто е толку проблематично за Јунајтед ако игра реванш меч? И онака играчите се свежи немаат ни 40 натпревари изиграно сезонава. Мала помош од Скаузерите, реванш мечевите од фа купот ќе се играат на 7-ми или 8-ми Април, т.е. за Велигден.![]()
Armchair беАрсеналци вашиов фан у студио се јави и ве ругаше
за тие што не знаат плавава е жена му на Еванс