Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Каква утакмица :cuc:..потоа хејтерите ќе речат Италјанците не биле интересни за гледање..се искинаа буквално,секоја чест за двете екипи ..

Иначе Гомез се разиграл нека сиби веко:pos:..Бонучи сеуште си ја бара кичмата:icon_lol:
Па ти прв викаш дека италијанското првенство е беда. :D

Иначе Салах како си ги ебе лоповиве :sekcza:

Браво големо за Салах пред сè, ме фасцинира батево, виолава се надевам ќе ја задржат формава што подолго и ќе имаат добар успех во калчово, а уште подобар во Европа, сасвим заслужено :bravobe:

Па ти прв викаш дека италијанското првенство е беда. :D

Иначе Салах како си ги ебе лоповиве :sekcza:

Па реално е беда,бидејќи екипите се катастрофално физички подготвени ...ама утакмиците и тоа како се интересни за гледање и воглавно екипите знаат да играат фудбал за разлика од селаните во Англија што ја качат топката од центар

Па реално е беда,бидејќи екипите се катастрофално физички подготвени ...ама утакмиците и тоа како се интересни за гледање и воглавно екипите знаат да играат фудбал за разлика од селаните во Англија што ја качат топката од центар
Седи брат, еден фудбал што да ти расправам. Пример Киево-Милан беше рај за очи, подобар фудбал во животот немам гледано. (ако се лажеме) Факт е дека италијанскиот фудбал е беден моментално, и пари да ми даваат не би гледал одредени утакмици. Пример има и тимчиња што се интересни за гледање, како Сасуоло, Сампдорија..., ама у глобала мртвила е скоро цела лига. Оваа утакмица си беше топ, али ја општо зборам.

Добар ова новодојдениот фараон (y)
Јуве тапа,Виолетовите си го искористија тоа максимално.Фина утакмица,ќе биде интересен и реваншот,иако ептен тешко ќе биде да ја свртиме во Фиренца.

Фала ама уште не е готово ништо. Голем успех е победата на овој стадион. Не го слушнав после колку време Јуве губи на домашен терен...Иначе браво за Монтела! Незнам со што ги мотивира за Тотенхем Интер и Јувентус!? Тактички за 5ка. Браво
Иначе победава ја посветувам на оној со аватар зајак, фан на Милан. Го поздравувам и му праќам бацки и гушки :pusigo:

Фала ама уште не е готово ништо. Голем успех е победата на овој стадион. Не го слушнав после колку време Јуве губи на домашен терен...Иначе браво за Монтела! Незнам со што ги мотивира за Тотенхем Интер и Јувентус!? Тактички за 5ка. Браво
Иначе победава ја посветувам на оној со аватар зајак, фан на Милан. Го поздравувам и му праќам бацки и гушки :pusigo:
Последен пат не порази Баерн во април 2013 година.

Седи брат, еден фудбал што да ти расправам. Пример Киево-Милан беше рај за очи, подобар фудбал во животот немам гледано. (ако се лажеме) Факт е дека италијанскиот фудбал е беден моментално, и пари да ми даваат не би гледал одредени утакмици. Пример има и тимчиња што се интересни за гледање, како Сасуоло, Сампдорија..., ама у глобала мртвила е скоро цела лига. Оваа утакмица си беше топ, али ја општо зборам.
епа тие тимчиња вреди да се гледаат бидејќи убав фудбал играат без разлика што губат, а на пример тимчиња ко милан и интер не вреди да се гледаат и се тотален очобол без разлика што победуваат...

Успех е после цели 2 години да победишнаовој стадион. Макар била и пријателска...

Ekipite od italija znaele da igraat fudbal za razlika od anglicanive :pos:
Italijanskovo prvenstvo e najmrtvo nesto so postoi zadnive nekolku godini so isklucok na 2-3 ekipi od vrvov. Angliskiot fudbal e za klasi pointeresen vekje godini nazad.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom