Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Bafétimbi Gomis ‏@BafGomis 17m17 minutes ago
I Wanted to reassure you concerning my Health , it actually looks much more scary than physically dangerous and I am feeling well now .

Bafétimbi Gomis ‏@BafGomis 17m17 minutes ago
I have been under a great deal of stress and fatigue due to my father health that requires me to go back and forth to France

Bafétimbi Gomis ‏@BafGomis 12m12 minutes ago
I was disappointed that I couldn't help my team tonight but now everything is back In order

Bafétimbi Gomis ‏@BafGomis 15m15 minutes ago
I also want to thank everyone for their support and get Well messages .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ја не реков дека сте немале шанси ама па дека Њукасл имале еден шут само...:)

шо ме цитираш мене за т шо изјавил ЛВГ?
Ја алудирав на постот на Illumious дека имале само еден шут
Добро де, немаа еден, два беа, potatoe, potato работава. :) Како и да е не стегаа да нападнат и да дадат гол, дали го бојкотираат тој што им е вд, дали дека се сигурни на средина од табела и не се замараат до крај, којзнае.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.366
Поени од реакции
26.418
шо ме цитираш мене за т шо изјавил ЛВГ?
Ја алудирав на постот на Illumious дека имале само еден шут
Знаеш што беше разликата во шансите на Јунајтед и Њукасл? Шансите на Јунајтед ги заебуваа играчите што влагаа во шанса. И Руни и Фелаини мораа да изреагираат подобро. На шансите од Њукасл, нивните играчи не можеа да изреагираат подобро. Го ваѓаа максимумот и Де Геа бранеше.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Знаеш што беше разликата во шансите на Јунајтед и Њукасл? Шансите на Јунајтед ги заебуваа играчите што влагаа во шанса. И Руни и Фелаини мораа да изреагираат подобро. На шансите од Њукасл, нивните играчи не можеа да изреагираат подобро. Го ваѓаа максимумот и Де Геа бранеше.
Сакаш да кажиш дека од тој контра нападот на Њукасл, Папис Сисе го изваде максимумот?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.366
Поени од реакции
26.418
Сакаш да кажиш дека од тој контра нападот на Њукасл, Папис Сисе го изваде максимумот?
Па ако видиш поставеност на дефанзивци и дека десната нога на Де Геа тотално ја покриваше втората статива, тогаш да. Меси и Роналдо би дале гол, ама сепак, Папис Сисе беше во шанса.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Па ако видиш поставеност на дефанзивци и дека десната нога на Де Геа тотално ја покриваше втората статива, тогаш да. Меси и Роналдо би дале гол, ама сепак, Папис Сисе беше во шанса.
Ако зборуваме за истата шанса, Папис Сисе скоро и ја промаши топката во ситуација 1 на 1.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ja би го коментирал моментот кога Гутиерез се врати на терен, и овациите што ги доби. Убав момент.
Ми идеше и ја да удрам аплауз, али, со слушалки на уши, и гледање утакмица на стрим, ке ме избацеа од кафич, 100% ...
Зборевме за судии, па се надоврзав на негативни моменти од колово.
Иначе, јас му дадов аплауз :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Не знам дали ја стави некој, ама нека седи тука. Нека седи и да служи за доказ дека ништо не е невозможно. Секоја чест Хонас.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.046
Поени од реакции
68.011
- 2 пенала за Лестер
- Гол од офсајд за Челси
- Пенал за Њукасл
- Погрешно свирнат офсајд по кој Руни даде гол
- Пенал за Арсенал

Судииве све мој до моега

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.515
Поени од реакции
10.279
- 2 пенала за Лестер
- Гол од офсајд за Челси
- Пенал за Њукасл
- Погрешно свирнат офсајд по кој Руни даде гол
- Пенал за Арсенал и црвен за КПР

Судииве све мој до моега

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.869
Поени од реакции
10.234
Палете му свеќи на Де Геа ве вади од лајна по којзнае кој пат, а може и на Крул да му запалите некоја :)

mickey mouse

Багабонти
Член од
5 септември 2011
Мислења
1.004
Поени од реакции
2.798
Палете му свеќи на Де Геа ве вади од лајна по којзнае кој пат, а може и на Крул да му запалите некоја :)
добар голман на тимот му носи 15 бода минимум во сезоната, некогаш може во сезоната и клучуна улога во освојување на титула или за некое место на табелата за тимот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom