Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.685
Поени од реакции
59.660
А Кејн? Како изигра?

Мисли ние Арсенал или Челзи сме...

Член од
14 април 2012
Мислења
33.046
Поени од реакции
68.011
Разликата е што едниот стварно не играше.
Овој другиов, 60 милиони, 60 минути..
Овој првиот, 16 милиони, 1 минута го пуштаат, да задржи време против QPR...
Некој ја утнал математиката...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Инаку заборавив...Зоума...:cuc: Најдобар млад играч на годината за мене лично...типот мислам дека и сам на почеток на сезона бараше хотели близу стадионот на Витезе, а еве го еден од најдобрите дефанзивци во Челзи испадна.. :cuc:

Член од
14 април 2012
Мислења
33.046
Поени од реакции
68.011
Јас би го коментирал сељачизмот на Еванс кој го поддржува ликот и делото на сељачината Горан Попов.
Ja би го коментирал моментот кога Гутиерез се врати на терен, и овациите што ги доби. Убав момент.
Ми идеше и ја да удрам аплауз, али, со слушалки на уши, и гледање утакмица на стрим, ке ме избацеа од кафич, 100% ...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Судиски учинок
Пенал за Њукасал,пред очите на судијата
Црвен за Еванс.за ова мора да има дополнителна суспензија
И од она што го видов гол од офсад за челзи
Слабо богами,биле и у поголем елемент од ова.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ептен беше на линија, пола сантиметар можеби беше Хазард во офсајд. Тоа е тешко линиски судија да го види, да бидеме реални.
Од истиот натпревар, зошто нели некој видел на Трол фудбал слика како Хазард е во наводен офсајд и ја споделува само таа ситуација.
Играње со рака на Колинс во шеснаесетник, играње со рака на Кејхил и втор жолт за Кујате. Но не му замерувам многу на Маринер и за трите ситуации. Се брзо се одвиваше, па во такви околности е тешко да се донесе тешка одлука за пенал или исклучување.

Последно уредено:
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.869
Поени од реакции
10.234
Само што на тие две утакмици и Челзи и Арсенал имаа шанси. Тука освен еден шут на Ривиер што го одбрани Де Геа, друго ништо немаше. Руни три чисти шанси заеба. Како и да е, ништо посебно немаше игра и голов не ја пере килавата игра.
LVG is it you?
Од ова што го покажаа на MOTD имаа бар исто толку колку и вие плус недосуден чист пенал

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
LVG is it you?
Од ова што го покажаа на MOTD имаа бар исто толку колку и вие плус недосуден чист пенал
Аха, баш колку и ние, шутот на Фелаини со глава што го одбрани Крул, после тоа мислам Херера шутираше одбрани Крул па по 5 секунди Јанг од лево шутираше пак Крул одбрани, па Руни две чисти шанси имаше, па офсајдот.... Додека не падна голот само Ривиер со Де Геа случката кај пречката беше и после голот на Сисе, Џонтра што ме потсети. Њукасл не се ни трудеа нешто посебно гол да дадат.

Van Gaal : We dominated for 90 min. Maybe our best match of the season.
:facepalm:
Абе.... зошто пишувате вакви постови кога не ја гледавте утакмицата? :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
LVG is it you?
ЛВГ изјавил дека Јунајтед доминирале 90минути, ти ги гледаше сите 90 за да знаеш дека згрешил со констатацијата?
Van Gaal : We dominated for 90 min. Maybe our best match of the season.
:facepalm:

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Доминација да, ама да кажеш дека е најдобар меч сезонава..:toe:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ke ima suspenzii za evans i cisse sigurno.
Od motd so gledav city srekni treba da se na 1-0 2 penala ne svirnaa za lester plus stativa . Kaj cfc west hem sansi na dvete strani i x ke bese fer rezultat. Na newcasle cist penal , offsidot ne go pokazaa na runi, nemozam da komentiram, imas sansi utd da dadat porano gol, no i newcasle imale 2-3 dosta seriozni obidi. Loris so odlicna parada vo posledna minuta za da spasi 3 boda protiv svonsi. Gomis dobar bil . I penal vrz ozil i crven za henry. Liverpool si pobedil lesno.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.869
Поени од реакции
10.234
Аха, баш колку и ние, шутот на Фелаини со глава што го одбрани Крул, после тоа мислам Херера шутираше одбрани Крул па по 5 секунди Јанг од лево шутираше пак Крул одбрани, па Руни две чисти шанси имаше, па офсајдот.... Додека не падна голот само Ривиер со Де Геа случката кај пречката беше и после голот на Сисе, Џонтра што ме потсети. Њукасл не се ни трудеа нешто посебно гол да дадат.

Абе.... зошто пишувате вакви постови кога не ја гледавте утакмицата? :)
Ја не реков дека сте немале шанси ама па дека Њукасл имале еден шут само...:)

ЛВГ изјавил дека Јунајтед доминирале 90минути, ти ги гледаше сите 90 за да знаеш дека згрешил со констатацијата?
шо ме цитираш мене за т шо изјавил ЛВГ?
Ја алудирав на постот на Illumious дека имале само еден шут

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom