Разликата е што едниот стварно не играше.Па тука беа негде со Ди Мариа, и двајцата не играа
Го чуваа за второ полувреме, влезе на полувремето, али одма излезеПа тука беа негде со Ди Мариа, и двајцата не играа
Овој другиов, 60 милиони, 60 минути..Разликата е што едниот стварно не играше.
Ja би го коментирал моментот кога Гутиерез се врати на терен, и овациите што ги доби. Убав момент.Јас би го коментирал сељачизмот на Еванс кој го поддржува ликот и делото на сељачината Горан Попов.
LVG is it you?Само што на тие две утакмици и Челзи и Арсенал имаа шанси. Тука освен еден шут на Ривиер што го одбрани Де Геа, друго ништо немаше. Руни три чисти шанси заеба. Како и да е, ништо посебно немаше игра и голов не ја пере килавата игра.
Аха, баш колку и ние, шутот на Фелаини со глава што го одбрани Крул, после тоа мислам Херера шутираше одбрани Крул па по 5 секунди Јанг од лево шутираше пак Крул одбрани, па Руни две чисти шанси имаше, па офсајдот.... Додека не падна голот само Ривиер со Де Геа случката кај пречката беше и после голот на Сисе, Џонтра што ме потсети. Њукасл не се ни трудеа нешто посебно гол да дадат.LVG is it you?
Од ова што го покажаа на MOTD имаа бар исто толку колку и вие плус недосуден чист пенал
Абе.... зошто пишувате вакви постови кога не ја гледавте утакмицата?Van Gaal : We dominated for 90 min. Maybe our best match of the season.
![]()
ЛВГ изјавил дека Јунајтед доминирале 90минути, ти ги гледаше сите 90 за да знаеш дека згрешил со констатацијата?LVG is it you?
Од ова што го покажаа на MOTD имаа бар исто толку колку и вие плус недосуден чист пенал
Van Gaal : We dominated for 90 min. Maybe our best match of the season.
![]()
Ја не реков дека сте немале шанси ама па дека Њукасл имале еден шут само...Аха, баш колку и ние, шутот на Фелаини со глава што го одбрани Крул, после тоа мислам Херера шутираше одбрани Крул па по 5 секунди Јанг од лево шутираше пак Крул одбрани, па Руни две чисти шанси имаше, па офсајдот.... Додека не падна голот само Ривиер со Де Геа случката кај пречката беше и после голот на Сисе, Џонтра што ме потсети. Њукасл не се ни трудеа нешто посебно гол да дадат.
Абе.... зошто пишувате вакви постови кога не ја гледавте утакмицата?![]()
шо ме цитираш мене за т шо изјавил ЛВГ?ЛВГ изјавил дека Јунајтед доминирале 90минути, ти ги гледаше сите 90 за да знаеш дека згрешил со констатацијата?