Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Зборевме за судии, па се надоврзав на негативни моменти од колово.
Иначе, јас му дадов аплауз :)
Ја доаѓам дома пуштам тв, барам СК глеам доле на програмата Ливерпул-Барнли пуштам глеам Манчестер... ај ќе ја глеам оваа што кур и така уште 20 минути до крај имаше, кај другиве по 15. :D
Глеам у кадар Јонас со капитенска лента, морници ме полазија, од секаТ сум поштувал многу, не знам зашто.

Ја доаѓам дома пуштам тв, барам СК глеам доле на програмата Ливерпул-Барнли пуштам глеам Манчестер... ај ќе ја глеам оваа што кур и така уште 20 минути до крај имаше, кај другиве по 15. :D
Глеам у кадар Јонас со капитенска лента, морници ме полазија, од секаТ сум поштувал многу, не знам зашто.

Многу беше јако кога влагаше на терен, жими се :)

Иначе, сфе да им умре на спорт клуб. Прво полувреме 14 минути, второ полувреме 11. Ако е тоа КОМБИНИРАН пренос.

Абе сфе!

Иначе, сфе да им умре на спорт клуб. Прво полувреме 14 минути, второ полувреме 11. Ако е тоа КОМБИНИРАН пренос.

Абе сфе!
Небитни сте, шо да праиме [emoji16]
Иначе мене ме нервираше тоа што се убацуваше ливерпул.

Абе сфе!
Ливерпул-Барнли играат самата логика треба да ти кажува оти нема да има К од комбиниран пренос, само головите ќе ви ги пуштаат и оние 15тина минути, бидејќи нели Ливерпул почна покасно.. :)

Јас сум имал претходни искуства со "комбинираниве" преноси на СК, па си ги гледав на стримче, освен кога Њукасл-Јунајтед беа на полувреме.

Two years ago Martinez' Wigan, when they were relegated, had 30 points from 30 games. Everton have 28 from 28.

Добро што ги пуштаа лпоол од време на време, пошто она што го гледав не беше фудбал воопшто.

Кога сме кај Гутиерез, најјакото враќање на терен (јес да не заигра).

1280px-Fabrice_Muamba_Tribute_%286867537924%29.jpg
1280px-BWFC_show_of_support_for_Fabrice_Muamba_vs_Blackburn_Rovers_on_24th_March_2012.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom