Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Зборевме за судии, па се надоврзав на негативни моменти од колово.
Иначе, јас му дадов аплауз :)
Ја доаѓам дома пуштам тв, барам СК глеам доле на програмата Ливерпул-Барнли пуштам глеам Манчестер... ај ќе ја глеам оваа што кур и така уште 20 минути до крај имаше, кај другиве по 15. :D
Глеам у кадар Јонас со капитенска лента, морници ме полазија, од секаТ сум поштувал многу, не знам зашто.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ја доаѓам дома пуштам тв, барам СК глеам доле на програмата Ливерпул-Барнли пуштам глеам Манчестер... ај ќе ја глеам оваа што кур и така уште 20 минути до крај имаше, кај другиве по 15. :D
Глеам у кадар Јонас со капитенска лента, морници ме полазија, од секаТ сум поштувал многу, не знам зашто.
Многу беше јако кога влагаше на терен, жими се :)

Иначе, сфе да им умре на спорт клуб. Прво полувреме 14 минути, второ полувреме 11. Ако е тоа КОМБИНИРАН пренос.

Абе сфе!

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748

Иначе, сфе да им умре на спорт клуб. Прво полувреме 14 минути, второ полувреме 11. Ако е тоа КОМБИНИРАН пренос.

Абе сфе!
Небитни сте, шо да праиме
Иначе мене ме нервираше тоа што се убацуваше ливерпул.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.140

Абе сфе!
Ливерпул-Барнли играат самата логика треба да ти кажува оти нема да има К од комбиниран пренос, само головите ќе ви ги пуштаат и оние 15тина минути, бидејќи нели Ливерпул почна покасно.. :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Јас сум имал претходни искуства со "комбинираниве" преноси на СК, па си ги гледав на стримче, освен кога Њукасл-Јунајтед беа на полувреме.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Two years ago Martinez' Wigan, when they were relegated, had 30 points from 30 games. Everton have 28 from 28.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.942
Поени од реакции
11.755
Добро што ги пуштаа лпоол од време на време, пошто она што го гледав не беше фудбал воопшто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom