Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе скоро секогаш у недела иде овој сам.инаку да почесто коментира евролига.И овој моменталниов си коментира НБА од време на време, у принцип се овој(сам) и Дарко и Срѓан(заедно), само они коментираат НБА колку што знам.
Ne, ne ova bese DeAndre level losoДрамонд ли е, ЛеБрон ли е.![]()

Тоа е тоа, си ги сменаа улогите во второво полувремеИ Вориорси во второ.![]()

Ајде оди скриј се негде под итно.Е ова е веќе МВП дуел а не Кари детенцето со Леброн ќе се такмичи

Епа толку од Булси во регуларниов дел. После Дерик, и Батлер ќе паузира од 3 до 6 недели, што би значело дека ќе се врати за плејофот. Така да ќе биде успех за Булси ако успеат да се докопаат до 4-то место на Исток.
Секоја сезона истата приказна со повредиве.
#Bulls coach Tom Thibodeau: 'No one is gonna feel sorry for us.'
За муабетот што го правев пред недела дена, дека никогаш Тибс не бара оправдување во повредените играчи.
Исто и Гибсон ќе отсуствува некоја недела, така да, еве веќе 3-та сезона по ред, се случува истата приказна со Булси.
Мислам дека крајно време е да сфатат дека тоа што им се случува ова секоја сезона не е случајно... Колку и да е добар како тренер Тибодо тука има голема вина за барем дел од повредите на играчите...
Мислам дека крајно време е да сфатат дека тоа што им се случува ова секоја сезона не е случајно... Колку и да е добар како тренер Тибодо тука има голема вина за барем дел од повредите на играчите...