Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
@Scirea ,Laura Paoletti се вика жената од Фиорентина што ја бараше онојпат.

118cfd1c1fd7977b67a1e8707743ba9b-98390-1405003211.jpeg

Теаm manager, ебати навивачите не си ги знаат луѓето од стручен штаП. :D

Абе реков јас дека има жена во стручниот штаП, ама ете не ми веруваа...

Иначе Neto welcome to Juventus:vozbud:

Абе реков јас дека има жена во стручниот штаП, ама ете не ми веруваа...

Иначе Neto welcome to Juventus:vozbud:
Грбаво е мачево :confused:

Инче читав дека Интер ќе тепале многу ленсо. На некои форуми и на Серија А Балкан :) хехехе може на Сони да тепаат. Со готово втор тим победа, а да не коментирам последните 12-13 мин со 2 играчи помалце. :bravobe: Салах ѕваер, дефинитивно подобар од Куадрадо...мислам покорисен за тимот

Инче читав дека Интер ќе тепале многу ленсо. На некои форуми и на Серија А Балкан :) хехехе може на Сони да тепаат. Со готово втор тим победа, а да не коментирам последните 12-13 мин со 2 играчи помалце. :bravobe: Салах ѕваер, дефинитивно подобар од Куадрадо...мислам покорисен за тимот
Сакав да ти честитам победа,ама кога ги прочитав глупостиве што си ги изнакуцал,у момент се премислив

Колку години Фиорентина немаа тепано на Меаца?

Иначе Нето уно ди нои,Салах ѕвер:bravobe:

Тоа уопште не е битно колку години :toe: Точно е дека одамна, многу...лоша традиција имаат ептен.

Што е со Томовиќ?

кои глупости?
Глупостите во контекст на наводното јачањето на Интерашите дека ке сме ја добиеле Фиорентина (кон која од стално сум имал респект,и прв знаме дигав кога некој се дрзнуваше да го спореди батистута со Инзаги),па уште и лесно :tapp:.Друг момент е дека фиорентина од кузнае кога нема добиено на меаца,така да и тоа со плејстешн моментот не ти држи...

Глупостите во контекст на наводното јачањето на Интерашите дека ке сме ја добиеле Фиорентина (кон која од стално сум имал респект,и прв знаме дигав кога некој се дрзнуваше да го спореди батистута со Инзаги),па уште и лесно :tapp:.Друг момент е дека фиорентина од кузнае кога нема добиено на меаца,така да и тоа со плејстешн моментот не ти држи...
еуфорија брат,не биди и ти толку лутко :)

Де бе па ти одма се лутиш...А стварно читав за тоа дека Интер бил сигурен вечерва. Имаше многу јачања на ФБ така да многу ваши навивачи ја потценија Фиорентина, али ок...резултатот си кажува све. Да не зборам дека Монтела многу храбро излезе со буквално втор состав во средниот ред и нападот.

Незнам што се расправате....кога сите знаеме дека ако Не местеа јуве до волку до сега фиорентина без проблем шампиони ќе беа...

Последно уредено од модератор:
Де бе па ти одма се лутиш...А стварно читав за тоа дека Интер бил сигурен вечерва. Имаше многу јачања на ФБ така да многу ваши навивачи ја потценија Фиорентина, али ок...резултатот си кажува све. Да не зборам дека Монтела многу храбро излезе со буквално втор состав во средниот ред и нападот.
и + 'уморот' од ЛЕ. Честита победа. Салах :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom