Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
BEST corner kick FAIL of all time :busi:

Или јас незнам англиски или ова некој арап го имат пишано.

Незнам што се расправате....кога сите знаеме дека ако Не местеа јуве до волку до сега фиорентина без проблем шампиони ќе беа...
битно вие достојно ќе не претставите у ЛШ догодина :cool:
упс се збунив бе,за у КПК се спремавте вие

И со два играчи повеќе одвај шутнаа на гол, каква комедија од екипа стана Интер :(
abe kako 2 igraci povekje? gledam na rezultati nemaat crveni dobieno Viola.. Da ne se povredile pa da izlegle koga snemale zameni?

Колово се погоди баш да играат сите европјани меѓу себе. Да го планираа од почеток на сезона, немаше да им испадне вака :D

p.s. Наполи ќе се израмни со Рома, ако тепа вечерва. Вториве ако продолжат во исто темпо, и за трето може ќе се борат(според моментална ситуација).

abe kako 2 igraci povekje? gledam na rezultati nemaat crveni dobieno Viola.. Da ne se povredile pa da izlegle koga snemale zameni?
Прво Паласио со нога го опна у глава Томовиќ, го нокаутираше, а у тој момент Монтела ја направи третата измена, Варгас за Аквилани, каков глуп потег.. И за 3-4 минути и Савиќ падна у транс и така 10тина минути играа со 2ца.

Требаше вака да проба Подолски, може подобро ќе изведеше корнер.
Ајде уште малку и нека се врати во Арсенал, досега нема покажано ништо.

Jak Torino :D ke bide interesno za 3 mesto ... Lazio e vo nalet !!

битно вие достојно ќе не претставите у ЛШ догодина :cool:
упс се збунив бе,за у КПК се спремавте вие
ЛШ ќе збориш стварно? лига која нема појма како изгледа? кој нема ни вие да ја играте наредна сезона и последен пат кога бевте на чекор до неа токму милан ви го начука во последно коло последна минута за да не идете?

Овој Castiel лечи комплекси кутрото :pos:У последните 100 поста еден нормален пост нема пишано :icon_lol: знам дека гневот си го имаш навлечено на тебе, те боли пошто и екипи од рангот на Емполи,Аталанта,Киево зимаат бодови ко од шала против Милан

Лацио супер тимче склопи, добра работа врши Пиоли, имаат квалитетни играчи што ветуваат за во иднина(Кеита, Андерсон)... само да можат да ги задржат одреден период.[DOUBLEPOST=1425250271][/DOUBLEPOST]Овие фановиве на Виола по арогантни се од на Бајерн, али да имаше за шо:icon_lol:[DOUBLEPOST=1425250302][/DOUBLEPOST]
Лацио супер тимче склопи, добра работа врши Пиоли, имаат квалитетни играчи што ветуваат за во иднина(Кеита, Андерсон)... само да можат да ги задржат одреден период.[DOUBLEPOST=1425250271][/DOUBLEPOST]Овие фановиве на Виола по арогантни се од на Бајерн, али да имаше за шо:icon_lol:

Овој фанов на Виола*

Наполи киксна со Палермо и Торино, а сега можеа да бидат пред Рома. Али важно наредна со комшиките ќе играат како да е крај на светот. :D

@Vuki-Viola-Fan
Честито победата,не знам од кога дечиштата на Фејсбук се репер за мислењето на фановите на Интер,ама нормалните фанови знаеа дека овој дуел ќе биди тежок за нас и дека Фиорентина моментално е подобра и поорганизирана екипа од Интер..за мене лично победата не е изненадување и дури ја изиграв 2 и Т2 ама ете не влезе :busi:[DOUBLEPOST=1425250638][/DOUBLEPOST]
Наполи киксна со Палермо и Торино, а сега можеа да бидат пред Рома. Али важно наредна со комшиките ќе играат како да е крај на светот. :D

Ќе ни ја дупнат тапата

Леле овој дебелиов тренер на Наполи, да му еб*м крофната глупава нешто ми изиграва Мурињо на интервјуата после мечот. Изнервиран од наводни судиски грешки против Наполи, даваше кратки одговори и постојано истото го повторуваше. Скиснато му било да зборува за судии и бил изнервиран оти изгубиле. Како мало дете некое, ебати глупакот. Најиронично е што Наполи еден куп пати има профитирано од судиски грешки, кога ќе се сетам само пред некоја недела каков ретардиран пенал им дадоа против Џенова. Во понеделник се играше мислам тој натпревар тогаш.

Од телефон сум не можам да постирам видеото, но побарајте на медиасет на страната треба да го има ако разбирате италјански. Всушност не ни мора да разбирате и онака само ќутеше цело време.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom