кога се враќаат шејмус и ортон?mecevi na fast line:
Rusev vs Cena-United States Championship
Nikki Bella vs Paige-wwe divas championship
Roman vs Bryan
Barret vs Dean-intercontinental championship
Ussos vs Cesaro and Kidd-tag team championship
Goldust vs Stardust
ziggler,rowan and ryback vs rollins,show and kane
За Ортон не се знае... Се очекуваше да биде и на РР па и оваа недела ама ништо. Изгледа утре се враќа да го кошта Сет мечот и да почнат фуед за ВМ.кога се враќаат шејмус и ортон?
Да, ме нема, ама добро е еве пак има повеќе луѓе што следат RAW и сега ThursdayNight Smackdown..се знае дека не е нешто многу популарен Реинс, и дека никој нема да биде задоволен ако победи против Брајан..се шпекулира на Wrestlemania дека ќе бидат сите тројца Реинс, Брајан и Леснар..ама тогаш нема да има никаква смисла Fast Lane...не верувам дека Сет би можел така лесно баш сега да ја земе титулата од Леснар, ама можно е тоа да се случи во иднина..За Ортон не се знае... Се очекуваше да биде и на РР па и оваа недела ама ништо. Изгледа утре се враќа да го кошта Сет мечот и да почнат фуед за ВМ.
За Шејмус нема никакви информации ама веројатно ќе се врати да замени некој од Биг Шоу и Кејн кога ќе имаат фејс трн. Се очекуваше да има меч со Брајан на ВМ ама изгледа пак се сменија плановите.[DOUBLEPOST=1424543153][/DOUBLEPOST]fidanmk оддамна те нема не темава. Дај кажи нешто што мислиш за Брајан, Реинс, Сет, Вајат и другиве кои се иднинава на WWE?
Не. Од форумите бев член само на wrestlingforum пред неколку години и тој дефинитивно е најдобар форум.ааман бе незнам што ви пречи толку мечот Брок вс Роман,ја па се надевам дека нема да го стават Брајан на вентот,зошто лани беше во него и нема да е интересно пак он да биде[DOUBLEPOST=1424724383][/DOUBLEPOST]http://www.owfans.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=584 @Jan Polat дали си зачленет на форумов?
Шејмус е веќе ирелевантен година/две а WWE од некоја причина сакаат да има меч со Брајан на ВМ ама со оглед на тоа дека веројатно ќе има Брајан/Зиглер не знам што би правел Шејмус освен да биде во некој Батл Ројал. Можеби ќе биде подобро да го чуваат за пост ВМ филер феод со Реинс.што мислиш ќе се враќа ли Шејмус вечерва?и со кој мислиш дека би можел да иима феод? @Jan Polat
сеа читав баш и најверојатно кога ќе се врател ќе имал борбба со Брајан.Шејмус е веќе ирелевантен година/две а WWE од некоја причина сакаат да има меч со Брајан на ВМ ама со оглед на тоа дека веројатно ќе има Брајан/Зиглер не знам што би правел Шејмус освен да биде во некој Батл Ројал. Можеби ќе биде подобро да го чуваат за пост ВМ филер феод со Реинс.
Нема простор за нив во борба за титула....пошо брок и реинс се веке.....најверојатно реинс ќе тепа....а ролинс е со МИТБ така да ќе има долг фјуд меѓу нив простор за други во таа слика сеа за сеа ќе нема...http://wwehd.info/news.php?readmore=8458
ќе се враќа Тејкер и иаме меч Тејкер вс Вајат.Иако мислам дека нема потреба и онака више е стар а и рекордот му е срушен,а на Врестлеманиа можевме да иаме меч Шејмус вс Вајат.Али ок,барем нека се прости со победа[DOUBLEPOST=1424908741][/DOUBLEPOST]
сеа читав баш и најверојатно кога ќе се врател ќе имал борбба со Брајан.
Иначее вве можат да направат меч
Шејмус вс Зиглер вс Брајан за number one contender за
wwe World championship,и победникот би се борел за титулата на следбото ППВ[DOUBLEPOST=1424911675][/DOUBLEPOST]@Randy Orton врати се на форумов твојот човек is back![]()