WWE

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334

Lol

Но ако Брајан успее пак да биде во МЕ на ВМ ќе стане people's champion ( две години ќе влезе во МЕ само поради фановите а не поради тоа што така беше планирано ).

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
mecevi na fast line:
Rusev vs Cena-United States Championship
Nikki Bella vs Paige-wwe divas championship
Roman vs Bryan
Barret vs Dean-intercontinental championship
Ussos vs Cesaro and Kidd-tag team championship
Goldust vs Stardust
ziggler,rowan and ryback vs rollins,show and kane
кога се враќаат шејмус и ортон?

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
кога се враќаат шејмус и ортон?
За Ортон не се знае... Се очекуваше да биде и на РР па и оваа недела ама ништо. Изгледа утре се враќа да го кошта Сет мечот и да почнат фуед за ВМ.

За Шејмус нема никакви информации ама веројатно ќе се врати да замени некој од Биг Шоу и Кејн кога ќе имаат фејс трн. Се очекуваше да има меч со Брајан на ВМ ама изгледа пак се сменија плановите.[DOUBLEPOST=1424543153][/DOUBLEPOST]fidanmk оддамна те нема не темава. Дај кажи нешто што мислиш за Брајан, Реинс, Сет, Вајат и другиве кои се иднинава на WWE?

Последно уредено:
Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
За Ортон не се знае... Се очекуваше да биде и на РР па и оваа недела ама ништо. Изгледа утре се враќа да го кошта Сет мечот и да почнат фуед за ВМ.

За Шејмус нема никакви информации ама веројатно ќе се врати да замени некој од Биг Шоу и Кејн кога ќе имаат фејс трн. Се очекуваше да има меч со Брајан на ВМ ама изгледа пак се сменија плановите.[DOUBLEPOST=1424543153][/DOUBLEPOST]fidanmk оддамна те нема не темава. Дај кажи нешто што мислиш за Брајан, Реинс, Сет, Вајат и другиве кои се иднинава на WWE?
Да, ме нема, ама добро е еве пак има повеќе луѓе што следат RAW и сега ThursdayNight Smackdown..се знае дека не е нешто многу популарен Реинс, и дека никој нема да биде задоволен ако победи против Брајан..се шпекулира на Wrestlemania дека ќе бидат сите тројца Реинс, Брајан и Леснар..ама тогаш нема да има никаква смисла Fast Lane...не верувам дека Сет би можел така лесно баш сега да ја земе титулата од Леснар, ама можно е тоа да се случи во иднина..
http://watchwrestling.in/watch-wwe-superstars-2202015/

Последно уредено:
Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Се надевам дека Мејн евентот на ВМ ќе биде уништен од фановите...

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
ааман бе незнам што ви пречи толку мечот Брок вс Роман,ја па се надевам дека нема да го стават Брајан на вентот,зошто лани беше во него и нема да е интересно пак он да биде[DOUBLEPOST=1424724383][/DOUBLEPOST]http://www.owfans.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=584 @Jan Polat дали си зачленет на форумов?

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
ааман бе незнам што ви пречи толку мечот Брок вс Роман,ја па се надевам дека нема да го стават Брајан на вентот,зошто лани беше во него и нема да е интересно пак он да биде[DOUBLEPOST=1424724383][/DOUBLEPOST]http://www.owfans.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=584 @Jan Polat дали си зачленет на форумов?
Не. Од форумите бев член само на wrestlingforum пред неколку години и тој дефинитивно е најдобар форум.

Но не ти го препорачувам да го читаш оти има многу споилери. Минатата година 10 минути пред Брок/Тејкер мечот отидов да видам какви се шансиве во кладилнициве а Брок беше огромен фаворит па после ми се расипа цел меч.

Последно уредено:
Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
ја планирам да се зачленам на тој форум овде нема никаква дискусија и многу слабo се пишува,таму стално се дискутира.

на овој другиов не ни планирам да се зачленувам.

Иначе денес после подолго време ќе останам да гледам во живо.
што мислиш ќе се враќа ли Шејмус вечерва?и со кој мислиш дека би можел да иима феод? @Jan Polat

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
што мислиш ќе се враќа ли Шејмус вечерва?и со кој мислиш дека би можел да иима феод? @Jan Polat
Шејмус е веќе ирелевантен година/две а WWE од некоја причина сакаат да има меч со Брајан на ВМ ама со оглед на тоа дека веројатно ќе има Брајан/Зиглер не знам што би правел Шејмус освен да биде во некој Батл Ројал. Можеби ќе биде подобро да го чуваат за пост ВМ филер феод со Реинс.

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
http://wwehd.info/news.php?readmore=8458

ќе се враќа Тејкер и иаме меч Тејкер вс Вајат.Иако мислам дека нема потреба и онака више е стар а и рекордот му е срушен,а на Врестлеманиа можевме да иаме меч Шејмус вс Вајат.Али ок,барем нека се прости со победа :)[DOUBLEPOST=1424908741][/DOUBLEPOST]
Шејмус е веќе ирелевантен година/две а WWE од некоја причина сакаат да има меч со Брајан на ВМ ама со оглед на тоа дека веројатно ќе има Брајан/Зиглер не знам што би правел Шејмус освен да биде во некој Батл Ројал. Можеби ќе биде подобро да го чуваат за пост ВМ филер феод со Реинс.
сеа читав баш и најверојатно кога ќе се врател ќе имал борбба со Брајан.
Иначее вве можат да направат меч
Шејмус вс Зиглер вс Брајан за number one contender за
wwe World championship,и победникот би се борел за титулата на следбото ППВ[DOUBLEPOST=1424911675][/DOUBLEPOST]@Randy Orton врати се на форумов твојот човек is back :P

Последно уредено:
Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Брок/Реинс
Тејкер/Вајат
Стинг/ХХХ
Сет/Ортон
Сина/Русев
Брајан/Зиглер/БНБ/Амброус

Најверојатно ова ќе бидат топ 6 мечевите.

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
значи Интерконтиненталната титула полека доаѓа на исто рамниште со ВВЕ Ворлд титулата[DOUBLEPOST=1424992681][/DOUBLEPOST]http://prohrvanje.com/smackdown-pregled-svi-zele-ic-titulu/
резултатите[DOUBLEPOST=1424993131][/DOUBLEPOST]иначе на нхт се врати брајан кендрик,незнам колку се секавате на него :) би било добро во иднина да го видиме назад на raw ili down

Последно уредено:
Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
http://prohrvanje.com/potvrdeno-rey-mysterio-otpusten-iz-wwe-a/
byee byee little man :)
добра работа направија што го отпуштија и онака немаше да иамаат никакво фајде од него.

имаме уште два меча за Врестлеманиа службено:

Cena vs Rusev-United states championship
interkontinental championship-Dean vs berret vs ? vs ?(намерно ќе ставам прашалници пошто уште не се знае дали во мечот ќе бидат и некој од Брајан,Зиглер или пак Шејмус.
за Интерконтиненталната ќе биде Ледер меч.

Последно уредено:
C

Castiel

Гостин
http://wwehd.info/news.php?readmore=8458

ќе се враќа Тејкер и иаме меч Тејкер вс Вајат.Иако мислам дека нема потреба и онака више е стар а и рекордот му е срушен,а на Врестлеманиа можевме да иаме меч Шејмус вс Вајат.Али ок,барем нека се прости со победа :)[DOUBLEPOST=1424908741][/DOUBLEPOST]
сеа читав баш и најверојатно кога ќе се врател ќе имал борбба со Брајан.
Иначее вве можат да направат меч
Шејмус вс Зиглер вс Брајан за number one contender за
wwe World championship,и победникот би се борел за титулата на следбото
ППВ[DOUBLEPOST=1424911675][/DOUBLEPOST]@Randy Orton врати се на форумов твојот човек is back :P
Нема простор за нив во борба за титула....пошо брок и реинс се веке.....најверојатно реинс ќе тепа....а ролинс е со МИТБ така да ќе има долг фјуд меѓу нив простор за други во таа слика сеа за сеа ќе нема...

Kajgana Shop

На врв Bottom