WWE

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Брајан-Роман на фест лејн :facepalm:
Ако некако пак Брајан заврши у мејн-евентот нема ни да ја гледам Манијава.
Крајно непотребен меч беше ова на следново ППВ.
Брок нормално нигде го нема, да покаже дека е најлош шампион у последно време, и дека фановиве го респектираат повеќе него ли што треба.
И Рок беше исто како него парт тајмер.. 3 ППВиња по ред си бранеше титула а и глуми во филмови човекот...

Инаку наводно ќе имало Бреј-Бугимен феуд за следново ППВ...интересно..

Ме интересира што ќе прават со Сет..дали Сет-Ортон ќе се дешава на Манија (99% сум сигурен)..ако да онда не знам што меч ќе има на Фест Лејн..

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
http://prohrvanje.com/bray-wyatt-ozlijeden-na-raw-u-informacije-o-dva-povratka/
Се надееваме не е нешто сериозно,баш сега треба да биде негово време,иначе овде пишува и дека Ренди се враќа и ќе продолжи борбата со Сет,така да сет до пред вреестлеманиа нема да кешне,а и пишува дека и Шејмус се враќа ќе бидее интересно да се види со кој ќе иимаа меч на Врестлеманиа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Фалат heels исто како и пред неколку години..
Треба Вејд повеќе да го користат, не сум огромен фан негов ама мора повеќе да го користат, а и ете Миз и Сендау кога ќе се распаднат да го пушнат пак Миз.

Член од
19 јануари 2015
Мислења
16
Поени од реакции
2
Фалат heels исто како и пред неколку години..
Треба Вејд повеќе да го користат, не сум огромен фан негов ама мора повеќе да го користат, а и ете Миз и Сендау кога ќе се распаднат да го пушнат пак Миз.
Миз никогаш повеќе нема да го пушнат,а добра би била идејата Роман Реигнс да биде heel.Минатиот Raw имаше прилично таква улога и беше перфектен.

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
гледаше некој down вчера? и како ви се допадна ако гледавте?
Мене ми беше ок,како што кажав Берет Л ке иима меч со Дин на Врестлеманиа,вчера иимаа мал confrontation хехеехехе :D.Исто и миз и сандоу се уште заедно а ја па си мислев скарани се и ќе се напаѓаат сега :tapp:

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Го гледав мечов на Брајан со Ролинс и се прашувам кога ќе заврши фуедов на Брајан/Кејн? Веќе во последниве 2 година има преку 25 меча....

А за heelови мислам дека Миз нема никаква шанса веќе. Исто и Шејмус. Реинс ќе биде добар две-три ППВ а после ќе стане нерелевантен ( ништо слично како Рајбек ). Ролинс. Вајат, Амброус и Русев се најдобри опции за Мејн Евент хилови ( само прашање е што ќе се случи со Русев после мечот со Сина ).

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
ја мислам дека и Шејмус и Вејдд се се супер за евент хилови,нека ти текне само на шејмус дечкото кога дојде во вве само колкумина повреди и беше перфектен хилл и со ренди ми беа најомилени како хилови после панк :) .И на своето прво ппв(мислам за некоја од поголемите титули) зема титула,а истото го мислам и за берет иако досега нема освоено во овие 5 год некоја голеџема титула исто беше топ хелл,иако сеуште е хелл сепак нема евенти.инаку би сакал пак да се појави некоја група како Некксус,само кога ќе ми текне што го направија рингот на свооето дебии. :D[DOUBLEPOST=1423235942][/DOUBLEPOST]иначе играм дома на пс2 вве 11,и кога се уклучува играта иима постер со шејмус и гласи:
на најголемите суперстарови иим требаат повеќе години за да станат шампион,а ја ја освоив за два месеца од кога ддебитирав[DOUBLEPOST=1423261225][/DOUBLEPOST]дајте да ја живнеме темава бе се ближи Врестлеманиа.
само ја пишувам гледам претходните години била стално активна ова време.[DOUBLEPOST=1423261310][/DOUBLEPOST]http://www.owfans.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=2830&start=90
и еве еден добар форум за вве[DOUBLEPOST=1423263565][/DOUBLEPOST]читав сега плановите за меч Брајан-Зиглер отпаднале.
И на врестлеманиа би можеле да имаме меч помеѓу Зиглер и Рајбек вс Усос
и би можеле некои од Усос или Зиглер и Рајбек да станат хеел.

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
гледаше некој down вчера? и како ви се допадна ако гледавте?
Мене ми беше ок,како што кажав Берет Л ке иима меч со Дин на Врестлеманиа,вчера иимаа мал confrontation хехеехехе :D.Исто и миз и сандоу се уште заедно а ја па си мислев скарани се и ќе се напаѓаат сега :tapp:
Јок, на следното ППВ ќе имаат меч Дин-Берет.
А ваљда Миз и Сендау ќе имаат меч на манија....ваљда

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
па тоа и ја го пишав дека ќе имаат меч на врестлеманиа Дин-Вејд.
А за овие двајца кој ги знае можда ќе имаат а можда и ќе останат заедно,овој Сандоу е многу глуп место да му врзи една овој уште иде по него,но сигурно е вакво сценариото во вве пошто се е однапред планирано само тие знаат што ќе бидее.[DOUBLEPOST=1423306513][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=yAUt4BDbCK4
бест ин д ворлд
jako e na pocetok koga se pojavuva oblecen kako tejker gallows
https://www.youtube.com/watch?v=HQhnZMUTDmw

Последно уредено:
Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Колку фали Панк тоа чудо.... Сега може ќе имавме Панк/Брајан како фејс против фејс фуед или реванш на Панк/Брок ( двајца paul heyman guys ). Ама тоа е... секако дека ќе замине кога не му дадоа да биде во МЕ на ВМ а беше најдобар во рустерот 2/3 години а сега некој што има само 1 сингл ППВ меч во кариерата ќе направи нешто што Панк не можеше со години...

Ако може да го вратат додека Винс е се уште главен во ВВЕ а после тоа, кога ќе преземе ХХХ тешко. Има сличност помеѓу него и Брајан. Он беше број 2 во компанијата бидејќи ги имаше зад себе и фановите и Винс ( само ХХх беше против него ) а кај Брајан ситуацијата е уште полоша ( и Винс и ХХХ се против него) али добро е за последниов е што е најпопуларен чечер во последнава деценија.

Еве нешто од последното интервјуто кај Колт Кабана:
http://heelbook.com/2014/11/16-biggest-takeaways-punk-breaking-silence/

Kajgana Shop

На врв Bottom