- Член од
- 13 јануари 2015
- Мислења
- 1.044
- Поени од реакции
- 983
зошто никој не пишува бе,дај да направиме Сто страни пред вресстлеманиа 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

да Cena...Човекот што им носи најмногу пари....најголема глупост ќе е тоа...па и нема нешто богами интесно во момеентов,биг шоу си е таков нон стоп страни мења :ROLFMAO:
иначе никад не сум го поштувал и мислам дека време му е за пензија,и треба една чистка ја да сум главен одма им раскинувам договори на:
Big Show
Kane
Cena
Triple h
Henry(иако овој ретко го иим во последно време)
мислам дека овиее се стари више и треба да одат во пензија а на нивно место некои помлади.
добро ајде да речеме може Сена уште некоја година иако Брајан е попопуларен од него и повише пари им носи(според мене) али од овие четворица не гледам више никакво фајде и мислам дека им е време за пензија а и ги начукале по 45да Cena...Човекот што им носи најмногу пари....најголема глупост ќе е тоа...
брајан ни приближно не носи толку пари колку сена....еден период панк носеше на кратко повеќе профит ама се повелче и сена сеуште си е број 1 во продажби на роба....а брајан не е за мејн евент...му дадоа шанса и што се деси? повреден цела година...а популарен е моментално...ама далеку помалку пари носи од сена.....добро ајде да речеме може Сена уште некоја година иако Брајан е попопуларен од него и повише пари им носи(според мене) али од овие четворица не гледам више никакво фајде и мислам дека им е време за пензија а и ги начукале по 45
брајан ни приближно не носи толку пари колку сена....еден период панк носеше на кратко повеќе профит ама се повелче и сена сеуште си е број 1 во продажби на роба....а брајан не е за мејн евент...му дадоа шанса и што се деси? повреден цела година...а популарен е моментално...ама далеку помалку пари носи од сена.....
Стилот му е премногу ризичен на брајан а и повреда на вратот е озбилна работа...ради таква повреда слична и СКСА се повлече...едноставно телето на Дб не е толку издржливо...не дека он е лош ....напраотив меѓу најдобрите е ама сепак....премногу го кошташе хедбатот од јаже што го правеше....Реинс имаше еден сингl меч на ППВ цела година па се повреди па сепак ќе биде во МЕ. А инаку сите ( СКСА, Сина и други големи имиња ) имале проблеми со повреди па сепак биле/се во МЕ. А не е ни чудо што он се повреди ако се има предвид каков workhouse е он ( минатата година имаше мечеви 3 на 1 ( против Шилд, Сезаро, Рајбек Ортон итн) а и на ВМ ги имаше двата најдобрите мечеви).
Ако Тејкер не може да се врати, тогаш се надевам дека Вајат ќе има некој јак противник и дека ваа година ќе победи.
Брајан не мора да прави хедбатови или други опасни потези за вратот ако се има предвид дека и така му се ускратени потезите на 50% од оние кои ги имаше во РоХ. А Сина е топ фејс со години од носи најмногу пари со блузи и најмногу го сакаат жените и децета. Само Панк успеа да го надмине една година а после видовме што се случи кога се вмеша ХХХ. А Брајан никогаш нема да го надмине бидејќи ако одиш во ВВЕ шопот ќе видиш дека сите негови работи кои се за продажба изгледаат катастрофално.Да ама си го видел хедбатови да праи како брајан? едноставно телето му е 3пати поиздржливо од на брајан...затоа 10 години е фејс на компанијата....и да брајан е прилично лош на мајк...
Па нема изглед...и тоа е муабетот...затоа неможе да биде....да бидеме реални на мејнстрим публика која е далеку побројна од IWC и носи повеќе пари на компанија дека пре би трошеле пари на некој со изглед како Сена него ли како брајан...Брајан не мора да прави хедбатови или други опасни потези за вратот ако се има предвид дека и така му се ускратени потезите на 50% од оние кои ги имаше во РоХ. А Сина е топ фејс со години од носи најмногу пари со блузи и најмногу го сакаат жените и децета. Само Панк успеа да го надмине една година а после видовме што се случи кога се вмеша ХХХ. А Брајан никогаш нема да го надмине бидејќи ако одиш во ВВЕ шопот ќе видиш дека сите негови работи кои се за продажба изгледаат катастрофално.
Брајан заслужува да биде фејс на компанијата но нема да биде оти не се занимава со backstage politics и само сака да биде во рингот без разлика каде е позициониран и секако го нема изгледот да биде на врвот. А за мајк и ринг колку е значајно може да се види со Раинс кој е 100 пати послаб во рингот и не може да направи едно добро промо а сепак ке биде во МЕ на ВМ само затоа што неговото лице изгледа добро.