Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Џабе ви се сите тафти шо ке ги освоите во иднина ако немате лига на шампиони, дотогаш немате право на глас тука за Курињо и остала компанија

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.508
Поени од реакции
10.266
Џабе ви се сите тафти шо ке ги освоите во иднина ако немате лига на шампиони, дотогаш немате право на глас тука за Курињо и остала компанија
Си ќутиме ние и пред Ѕвезда,Нотингем и Астон Вила. :busi:

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Ако е за така вие немате право за во англија да зборувате оти има 4 титули,на Астон вила и Евертон вода можете да им носите во решето.

Аман веке со таа историја,во тоа време друг бил фудбалот сега е друг.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Ок. Извини. Очигледно зборуваш на друг јазик, пошто не те разбирам. Ако зборуваш на Мавритански акцент, тоа е друга работа. Бидејќи не знам кој е вистински, а кој не вистински трофеј. Сигурно го знаеш и фактот дека ФА купот е најстарото Куп натпреварување во Светот. Но, ете, не бил Вистински куп. Ко ќе си фатиш дечко, ќе ти речам дека не е Вистински, оти не е и ќе те повикам на едукацијата да сфатиш зошто. Ако воопшто можиш да сфатиш.
вакви пуфки можиш да му продаваш таму кај шо пиеш кафе секој ден, кога мислев на вистински трофеј мислев на премиер лига и на лига на шампиони со сила не го тупи муабетот, и избегавме многу од темата, муабетот ми беше дека вие замерки најдвате само шо рекол Мурињо, секој негов коментар ве иритира како да ви има е..о се женско дома шо имате. :LOL:

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Со ова сакаш да кажеш дека Астон Вила е поголем клуб од Челзи?

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.508
Поени од реакции
10.266
Немаме право на глас бе,каква големина.
Следни парламентарни,сите топџии во Мк ќе немаат право да излезат на гласање.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
@stefi-love-cfc Прееска направив едит на постот па очигледно оти брзаш како прле пред магаре немаш видено.
Не не ставај во ист кош,еве отиди и најди кометари за мурињо од мене од кога постојам на форумов.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
@stefi-love-cfc Прееска направив едит на постот па очигледно оти брзаш како прле пред магаре немаш видено.
Не не ставај во ист кош,еве отиди и најди кометари за мурињо од мене од кога постојам на форумов.
Ама човеку јас не те спомнав тебе, не цитирав никој посебно, општо кажав за некое фанови ваши, бидејќи видов коментар од мкганер зато, не ми се нервирај ти.:X3:

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.508
Поени од реакции
10.266
@stefi-love-cfc Кога веќе се спомна големина на клуб,според тебе кој е поголем клуб...Арсенал или Челзи?

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.508
Поени од реакции
10.266
На Макелеле му е најголем. То и Мурињо го има кажано. Ебаве.
Ќути бе ти. И мојот е поголем од твојот,друга ми е целта. Ама шо да ти праам.[DOUBLEPOST=1424712145][/DOUBLEPOST]
според тебе каков одговор очекуваш да добиеш
Објективен. Зошто можам да кажам дека Арсенал е поголем клуб од Реал,нели..?

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.388
Поени од реакции
12.815
@stefi-love-cfc
Па самиот Мурињо на секое второ интервју ги спомнува Арсенал и Венгер.
Венгер не му враќа, па мора ние на форумов.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom