- Член од
- 7 септември 2014
- Мислења
- 3.430
- Поени од реакции
- 2.113
Џабе ви се сите тафти шо ке ги освоите во иднина ако немате лига на шампиони, дотогаш немате право на глас тука за Курињо и остала компанија
Си ќутиме ние и пред Ѕвезда,Нотингем и Астон Вила.Џабе ви се сите тафти шо ке ги освоите во иднина ако немате лига на шампиони, дотогаш немате право на глас тука за Курињо и остала компанија
вакви пуфки можиш да му продаваш таму кај шо пиеш кафе секој ден, кога мислев на вистински трофеј мислев на премиер лига и на лига на шампиони со сила не го тупи муабетот, и избегавме многу од темата, муабетот ми беше дека вие замерки најдвате само шо рекол Мурињо, секој негов коментар ве иритира како да ви има е..о се женско дома шо имате.Ок. Извини. Очигледно зборуваш на друг јазик, пошто не те разбирам. Ако зборуваш на Мавритански акцент, тоа е друга работа. Бидејќи не знам кој е вистински, а кој не вистински трофеј. Сигурно го знаеш и фактот дека ФА купот е најстарото Куп натпреварување во Светот. Но, ете, не бил Вистински куп. Ко ќе си фатиш дечко, ќе ти речам дека не е Вистински, оти не е и ќе те повикам на едукацијата да сфатиш зошто. Ако воопшто можиш да сфатиш.
Со ова сакаш да кажеш дека Астон Вила е поголем клуб од Челзи?Џабе ви се сите тафти шо ке ги освоите во иднина ако немате лига на шампиони, дотогаш немате право на глас тука за Курињо и остала компанија
поголем е[DOUBLEPOST=1424711718][/DOUBLEPOST]Со ова сакаш да кажеш дека Астон Вила е поголем клуб од Челзи?
ако гледаме од Копанкипоголем е
Ама човеку јас не те спомнав тебе, не цитирав никој посебно, општо кажав за некое фанови ваши, бидејќи видов коментар од мкганер зато, не ми се нервирај ти.@stefi-love-cfc Прееска направив едит на постот па очигледно оти брзаш како прле пред магаре немаш видено.
Не не ставај во ист кош,еве отиди и најди кометари за мурињо од мене од кога постојам на форумов.
На Макелеле му е најголем. То и Мурињо го има кажано. Ебаве.@stefi-love-cfc Кога веќе се спомна големина на клуб,според тебе кој е поголем клуб...Арсенал или Челзи?
според тебе каков одговор очекуваш да добиеш@stefi-love-cfc Кога веќе се спомна големина на клуб,според тебе кој е поголем клуб...Арсенал или Челзи?
Ќути бе ти. И мојот е поголем од твојот,друга ми е целта. Ама шо да ти праам.[DOUBLEPOST=1424712145][/DOUBLEPOST]На Макелеле му е најголем. То и Мурињо го има кажано. Ебаве.
Објективен. Зошто можам да кажам дека Арсенал е поголем клуб од Реал,нели..?според тебе каков одговор очекуваш да добиеш
Моментално што игра во Премиер Лига.
од почит тоа сигурно@stefi-love-cfc
Па самиот Мурињо на секое второ интервју ги спомнува Арсенал и Венгер.
Венгер не му враќа, па мора ние на форумов.