Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
И нормално, а Вилшер е близу до враќање, Ремзи одма се повредува, и обратно, ама и така не функционираат заедно.

Среќа што игравме против Лестер,да беше друг тим лесно ќе ни израмнеше. Добро прво полувреме, очајно второ.

Еве и со сите на број пак не бива. Жиру влезе кога излегоа крилата, за кој ќе отвара простор жити се? Санчез не требаше да игра од почетокот, само што се врати од повреда и одма прв состав против копачки тим. Не ја бива работата со ваквите тимови и никогаш нема да ја биде. Додека играат мекуши како Ремзи, Џек, Волкот, нема да ја биде т.е. никогаш нема да го видиме најдоброто од нив.

Поголема услуга Ремзи и да сакаше не можеше да ни направи. Тешки нека му е на подолго повредата.

Ама се гледа разлика од овој Озил до оној од Лани.

Да ама Озил лани не беше цело време лош.Имаше 3 добри месеца.Пауза од повреда 3 месеца и останатото лошо.

3 бода се 3 бода плус балотели ни направи услуга ај ке се врати џек сеа и ке биде подобро

Sudijata imase golema uloga deneska, da im pokazese uste na pocetok koga pocnaja grubo da igret po nekoj zolt karton drug muabet ke bese, a kretenot ostavi da se kolat po teren. Se nadevam deka ne e nesto preseriozno so Ramiz poso se gledat deka Rosicky nemozit 90 minuti vo isto tempo da izdrzit a sredina so dvajca dmf e pretezno kobno za nas.

Озил неможе повеќе од 70мин да игра фудбал,факт.
А Кокелин изгледа уште го гледа Камбијасо како лежи,станува и подава.Браво.
Од оваа утакмица само позитивно 3те бода и добрата игра во прво на Озил. Второ ептен катастрофа,ме потсеќа како на Стоук прво,3-0.

Озил неможе повеќе од 70мин да игра фудбал,факт.
А Кокелин изгледа уште го гледа Камбијасо како лежи,станува и подава.Браво.
Од оваа утакмица само позитивно 3те бода и добрата игра во прво на Озил. Второ ептен катастрофа,ме потсеќа како на Стоук прво,3-0.
Ozil vo tri dena izigra 180 minuti, normalno e da se osetit nekakov umor.Daleku e od igrac so igrat samo 70min(kako Pandev na primer) Pokraj nego,golmanot i 4ca defanzivci tolku izigra samo i Kokelan, a momakot do vcera vo Charlton bese pusten na pozajmica. Stvarno nemozam da ti go sfatam hejtot tvoj prema nego. Deneska mozit nemase sjajna utakmica kako predhodno no bese daleku najslab poedinec kaj nas.

AW: "Sanchez has a knock on his knee. He was not himself from that moment. I don't know if he will be out."
AW on Ramsey's hamstring: "It doesn't look good. He had a recurrence a few times, it's difficult to know why."
Судијата свирчето у газот да си го набута .

Аман зошто вакви работи лафиш
Добро де знам како изглеа, ама не е дека му посакувам лошо на Ремзи туку сакав да кажам дека вака бар нема да мораме да ги глеаме неговите лоши пасови и како цело време лета напред без да знае каде уствари треба да игра.

Прогнозирам 2-3 месеци за Ремзи, со нашата никаква среќа

Од мечов денес не можиме да бидиме со ништо задоволни, освен во периодот од 15 до 43та минута. Другото е катастрофа. Добро е што беше Лестер. Иначе, да зборуваме за последнопласиранта екипа во ПЛ против која се спасувавме со лобот на Крамарич, кој ако ја поткопаше поубо ќе доживееме уште еден фејл дома. Денес од никој не сум задоволен во тимот. Никој не ми остави добар впечаток, освен можеби Росицки, кој денес играше подефанзивно. Другите сите беа тешко просеци.

Озил не смее и не може и не мора да игра 90 минути. 60 max. Толку. Оспина денес на 2-3 пати беше несигурен, но добро се постави при обидот на Крамарич кога излезе 1-1 со него. Кокелан солиден, Казорла исто. Тео некоја средина. Жиру незабележителен кога влезе.

Се надевам дека Ремзи ќе се врати и дека не е ништо сериозно. Ипак, можат да одморат едно добри 10 дена.

Браво за Балотели. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom