Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ozil vo tri dena izigra 180 minuti, normalno e da se osetit nekakov umor.Daleku e od igrac so igrat samo 70min(kako Pandev na primer) Pokraj nego,golmanot i 4ca defanzivci tolku izigra samo i Kokelan, a momakot do vcera vo Charlton bese pusten na pozajmica. Stvarno nemozam da ti go sfatam hejtot tvoj prema nego. Deneska mozit nemase sjajna utakmica kako predhodno no bese daleku najslab poedinec kaj nas.
Не бе друже.Не е ради тоа што изигра 3 утакмица за 1 ден.Од кога дојде во Арсенал игра до 70,после душа снемува.Кога дојде кај нас и овие од Реал ни го кажуваа ова,ние не им верувавме.
За Кокелин си го реков моето.Ако сакате 4то место да,супер е за 4то место,му се познава по игрите веќе еден месец.Брилијантен,фасцинантен,супер,екстра. Но да се бориме за шампион со Кокето до последно 38 коло,мало морген.[DOUBLEPOST=1423641620][/DOUBLEPOST]Баш сакам да продискутираме за ова.Го сретнав на фб и ми влезе во очи.
Озил е поопасен кога Жиру не игра и ќе биде поопасен доколку Жиру не игра.[DOUBLEPOST=1423641676][/DOUBLEPOST]Иначе само пренесувам што сум видел.Лично не сум го кажал ова.
Ви кажувам за да не ме фатите за гуша како за Кокелин.![]()
Ај де кажи ми кој да го купат ДМ за да освоиме? Те молам наброј ми ги твоите дм од соништата?
Добро,вие уверени сте дека догодина со овој состав ќе освоиме ПЛ? Зошто се друго ни е таман и нели позицијата ДМ ни беше критична.Сега со Кокелин е запечатена за наредни 10 години,така?
Полди живее на стара слава, толку од него, да е паметен ќе отиде некаде во Америка али на исток некаде да фати уште некоја паричка и ајт....[DOUBLEPOST=1423666064][/DOUBLEPOST]Gurjit @GurjitAFC 50m50 minutes ago
According to Tuttosport, Roberto Mancini has been underwhelmed with the impact Podolski has had & will not sign him permanently. #Arsenal
Ајде сега пак да се плаче зошто будалата Венгер не го играше и го даде во Интер.![]()