Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен ноншалантен тим сме... А дадеме 2 гола и толку е играчиве скурца им е ко да водат 8-0. Ах носталгии ме пукаат за периодот коа шлапавме воа копитарскиве екипи, сеа се мачиме со ФК Прдејци се браниме ко путки...

Како бе прво полувреме игравме добро?? Ај дефинирајте што подразбирате под добро.
Значи оваа утакмица ја тепавме на сила.Головите ги дадовме од корнер и одбиена топка,немавме некоја изградена акција со втрчувања или нафрлање.Единствена шанса во прво полувреме беше онаа втрчувањето на Волкот при додавање на Озил.Тоа да беше гол ке ве раберев зошто викате добро прво полувреме.Али како и да е си земавме 3 поени.
Инаку во прво Белерин и Монреал беа изгубени оти кога беа напред немаа на кој да нафрлат и само вракаа назад топка,ете затоа ич несакам да игра Волкот или Санчез најнапред.

А овој Ремзи незнам дали да го жалам или да го плачам.
Санчез,е за него ке отидам до црква да запалм една свека.

Еве ја причината на Ремзи, според мене која е главна за неговата „слаба“ сезона.

on his third hamstring injury this season…
Yes. Last year was a thigh but this year it’s a recurrence of hamstrings. You cannot say it’s no worry because after the player doesn’t play with the freedom in mind.

И реално, после една мнооооогу тешка повреда (кршење на ногата), па повреда на колена (минатиов период) и сега повторно повреда, едноставно мозокот не ти работи као што треба. Луѓе се и тие, не роботи.

Па сеа, јебеш, тоа е. Не можиш да знаеш. Ај да почекаме до петок коа ќе има официјални информации.

Ozil vo tri dena izigra 180 minuti, normalno e da se osetit nekakov umor.Daleku e od igrac so igrat samo 70min(kako Pandev na primer) Pokraj nego,golmanot i 4ca defanzivci tolku izigra samo i Kokelan, a momakot do vcera vo Charlton bese pusten na pozajmica. Stvarno nemozam da ti go sfatam hejtot tvoj prema nego. Deneska mozit nemase sjajna utakmica kako predhodno no bese daleku najslab poedinec kaj nas.

Не бе друже.Не е ради тоа што изигра 3 утакмица за 1 ден.Од кога дојде во Арсенал игра до 70,после душа снемува.Кога дојде кај нас и овие од Реал ни го кажуваа ова,ние не им верувавме.
За Кокелин си го реков моето.Ако сакате 4то место да,супер е за 4то место,му се познава по игрите веќе еден месец.Брилијантен,фасцинантен,супер,екстра. Но да се бориме за шампион со Кокето до последно 38 коло,мало морген.[DOUBLEPOST=1423641620][/DOUBLEPOST]Баш сакам да продискутираме за ова.Го сретнав на фб и ми влезе во очи.
Озил е поопасен кога Жиру не игра и ќе биде поопасен доколку Жиру не игра.[DOUBLEPOST=1423641676][/DOUBLEPOST]Иначе само пренесувам што сум видел.Лично не сум го кажал ова.
Ви кажувам за да не ме фатите за гуша како за Кокелин. :)

Последно уредено:
Не бе друже.Не е ради тоа што изигра 3 утакмица за 1 ден.Од кога дојде во Арсенал игра до 70,после душа снемува.Кога дојде кај нас и овие од Реал ни го кажуваа ова,ние не им верувавме.
За Кокелин си го реков моето.Ако сакате 4то место да,супер е за 4то место,му се познава по игрите веќе еден месец.Брилијантен,фасцинантен,супер,екстра. Но да се бориме за шампион со Кокето до последно 38 коло,мало морген.[DOUBLEPOST=1423641620][/DOUBLEPOST]Баш сакам да продискутираме за ова.Го сретнав на фб и ми влезе во очи.
Озил е поопасен кога Жиру не игра и ќе биде поопасен доколку Жиру не игра.[DOUBLEPOST=1423641676][/DOUBLEPOST]Иначе само пренесувам што сум видел.Лично не сум го кажал ова.
Ви кажувам за да не ме фатите за гуша како за Кокелин. :)

Ај де кажи ми кој да го купат ДМ за да освоиме? Те молам наброј ми ги твоите дм од соништата?

Ај де кажи ми кој да го купат ДМ за да освоиме? Те молам наброј ми ги твоите дм од соништата?

Абе не разбирате вие аман, да го купевме Кокелин 20 милиони зимава ќе беше многу подобар, вака пошто е наш нечини.

Еве летово Кедира ќе го купиме, да за му праи друштво на Диаби :pos:

Добро,вие уверени сте дека догодина со овој состав ќе освоиме ПЛ? Зошто се друго ни е таман и нели позицијата ДМ ни беше критична.Сега со Кокелин е запечатена за наредни 10 години,така?

Последно уредено:
Gurjit ‏@GurjitAFC 50m50 minutes ago
According to Tuttosport, Roberto Mancini has been underwhelmed with the impact Podolski has had & will not sign him permanently. #Arsenal

Ајде сега пак да се плаче зошто будалата Венгер не го играше и го даде во Интер. :)

Добро,вие уверени сте дека догодина со овој состав ќе освоиме ПЛ? Зошто се друго ни е таман и нели позицијата ДМ ни беше критична.Сега со Кокелин е запечатена за наредни 10 години,така?

Ако нема повреди уверен сум дека ќе се бориме за титула.

Gurjit ‏@GurjitAFC 50m50 minutes ago
According to Tuttosport, Roberto Mancini has been underwhelmed with the impact Podolski has had & will not sign him permanently. #Arsenal

Ајде сега пак да се плаче зошто будалата Венгер не го играше и го даде во Интер. :)
Полди живее на стара слава, толку од него, да е паметен ќе отиде некаде во Америка али на исток некаде да фати уште некоја паричка и ајт....[DOUBLEPOST=1423666064][/DOUBLEPOST]:ROFLMAO:

Последно уредено:
10001582_1318518188188394_5599277518718848115_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom