Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков е таков е, лично наш ќе си е и нема да го делиме со оние од темната страна на градот. :D

И да не се секирате за автобусот. :D

Прегледај го приврзокот 113487
Овај транскоп ви го има даено на 1 годишна позајмица со право на откуп на 4 рати во наредните 4 години :D

Не се заебавајте,требаше да поминат две години за да почни да се зборува за Гомез..додуша повреден беше чоекот ама и со неговата фудбалска неспособност во секој можен аспект не е ни чудно што има дадено магични 7 гола во година и пол колку што е во Виола(и тие му се многу и се чудам како ги даде)..кога ќе ми текни дека го ставаа помеѓу најдобрите 5 напаѓачи во европа цревата ми се превртуваат од таквите глупости,и за споредбите со Ди Натале (кој е фудбалски бог и батина за него) неможев да се доизнасмеам..и ги паметам членовите со кој се водеше жестока дискусија и ќе биди неблагодарно да ги спомнам бидејќи ќе се сетат и самите какви тешки глупости трескаа..

Еден другар па тогаш ме убедуваше дека е подобар од Левандовски:pos::pos::pos::pos::pos::pos:..а кога му спомнав 37 подобри напаѓачи-шпицој со име и презиме на фамозниот Бобислав од Баерн фан клуб не ми реплицира повеќе[DOUBLEPOST=1423016743][/DOUBLEPOST]

Пелисиер во најдобрите години беше измислен за Гомез и сум мртов сериозен..иако се различни типој на играчи
Како си ти компетентен да збориш завакви работи не ми е јасно? Патем испаѓа дека си попаметен од Праде,Монтела,Јоаким Лев,Клоп и ред други стручњаци кои го мислат другото. Али ок пошто си толку голем познавач нема нив да ги слушаме тебе ќе те слушаме за Гомез да даваш стручно мислење. Али ок со Ди Натале ми е најјако :pos: Кој си ти бе жити се да кажуваш :D...абе какви луѓе има на форумов

Што не кажете дека вечерва играат Наполи - Интер.... Некој ќе го :pusigo:

Како си ти компетентен да збориш завакви работи не ми е јасно? Патем испаѓа дека си попаметен од Праде,Монтела,Јоаким Лев,Клоп и ред други стручњаци кои го мислат другото. Али ок пошто си толку голем познавач нема нив да ги слушаме тебе ќе те слушаме за Гомез да даваш стручно мислење. Али ок со Ди Натале ми е најјако :pos: Кој си ти бе жити се да кажуваш :D...абе какви луѓе има на форумов

Јас сум никој и ништо туку само си дадов свое мислење дека Гомез е меѓу најслабите и најнеталентираните играчи воопшто што ги имам видено,а хиените од фан клуб Баерн тогаш ме нападнаа и си се бранев со факти и аргументи како што доликува на еден форум..тогаш еден се изглупира ко спомна дека е подобар од Ди Натале а реално треба да си неписмен за да помислиш за такво нешто ..не ме интересира што мислат другите стручњаци бидејќи јас си имам свое мислење ,ех сега дека некој се трудеше да ме предомисли тоа е друга работа..и плус моето мислење се докажува до ден денес дека сум бил во право ех сега дали сум попаметен или не сум не коментирам....

961514_10205483331460344_707393715_n.jpg

:D

хахах мунтари на мешалица хахахха јака слика

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom