- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овај транскоп ви го има даено на 1 годишна позајмица со право на откуп на 4 рати во наредните 4 годиниКаков е таков е, лично наш ќе си е и нема да го делиме со оние од темната страна на градот.
И да не се секирате за автобусот.
Прегледај го приврзокот 113487
Без пари е, подарок од Грујо за омилениот тим.Овај транскоп ви го има даено на 1 годишна позајмица со право на откуп на 4 рати во наредните 4 години![]()
Од Али ахмети еБез пари е, подарок од Грујо за омилениот тим.
Како си ти компетентен да збориш завакви работи не ми е јасно? Патем испаѓа дека си попаметен од Праде,Монтела,Јоаким Лев,Клоп и ред други стручњаци кои го мислат другото. Али ок пошто си толку голем познавач нема нив да ги слушаме тебе ќе те слушаме за Гомез да даваш стручно мислење. Али ок со Ди Натале ми е најјакоНе се заебавајте,требаше да поминат две години за да почни да се зборува за Гомез..додуша повреден беше чоекот ама и со неговата фудбалска неспособност во секој можен аспект не е ни чудно што има дадено магични 7 гола во година и пол колку што е во Виола(и тие му се многу и се чудам како ги даде)..кога ќе ми текни дека го ставаа помеѓу најдобрите 5 напаѓачи во европа цревата ми се превртуваат од таквите глупости,и за споредбите со Ди Натале (кој е фудбалски бог и батина за него) неможев да се доизнасмеам..и ги паметам членовите со кој се водеше жестока дискусија и ќе биди неблагодарно да ги спомнам бидејќи ќе се сетат и самите какви тешки глупости трескаа..
Еден другар па тогаш ме убедуваше дека е подобар од Левандовски..а кога му спомнав 37 подобри напаѓачи-шпицој со име и презиме на фамозниот Бобислав од Баерн фан клуб не ми реплицира повеќе[DOUBLEPOST=1423016743][/DOUBLEPOST]
Пелисиер во најдобрите години беше измислен за Гомез и сум мртов сериозен..иако се различни типој на играчи
Toa od drugiot profil go pisa be[emoji1]Не го замарајте.![]()
Како си ти компетентен да збориш завакви работи не ми е јасно? Патем испаѓа дека си попаметен од Праде,Монтела,Јоаким Лев,Клоп и ред други стручњаци кои го мислат другото. Али ок пошто си толку голем познавач нема нив да ги слушаме тебе ќе те слушаме за Гомез да даваш стручно мислење. Али ок со Ди Натале ми е најјакоКој си ти бе жити се да кажуваш
...абе какви луѓе има на форумов