Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
@Донев @комшијаTи @dragonsky и останат дел од фан клуб Челзи, поставете за тоа како Шурле се заблагодарува и пишува за моментот кога Стиви се лизнал.
Еве Стефи и „новиов“ само пишале :D
Не се залетувам ја на фејк акаунт.
Три пати мери еднаш сечи[emoji41]

@Mondonico овој од СК кажа Мурињо одиграл тактички перфектен меч цц оди реплицирај му објасни му на човекот.
Не значи ако е на Спорт Клуб дека мора да се разбира толку од фудбал. А и јас почнав да ти пишувам и да се обидам да ти кажам како е според мене затоа што ти се дрзна да треснеш глупост за тоа ако сум гледал фудбал подобро да сум престанал. Така ако комуницираме сите на форумов ќе треба на секое мислење со кое не се согласуваме да реплицираме на тој начин. Ако ти гледаш на играта на Челзи против Сити на двата натпревари сезонава или против Барса и Баерн од пред три години (што се два доста спротивни случаеви) на тактичко надигрување јас не гледам на тоа така. Сум гледал многу тактички надигрувања и тоа тимови на кои Мурињо бил тренер и во мојата глава тоа не изгледа така како што очигледно изгледа во твојата. На тоа нема лек, едноставно различни сме и завршена работа.

За првово, не разбирам. За второво, дефинитивно направете некое чаре. Не се трпи.
Давор, ние ако сме од вчера, софтверот не е :)

Што му правите незгодно на човекот, си имате ПМ.

Кога сме кај трансферите, моето 5-то и пол сетило ми вели дека овој на Куардадо ќе биде полн погодок.

Кој е Давор

Hot Ice мислам беше, спомна на ФА темата дека „Давор“ бил лик сличен на него и Донев.... НеџаТ од почеток е уверен дека РАТМ не е со објективни мислења. Фросе вели дека имаат исти ИП адреси. НеџаТ вели дека тапа хуморот добил покачување на темава во скоро време. Логиката ми вели дека „Давор“ е default Челзи :dudlac: :cool:

Кој е Давор

Дефинитивно еден од личностите кој преку форум ми оставиле толку огромен негативен впечаток во врска со фудбал и познавање од фудбалот.Плус навивач на Челзи,полошо не може да биде.

давор, колку швалерско име :цицки:

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom