Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо мислите, кој ќе победи на Мерсисајд?
Евертон се :гомце: сезонава

Вака-така, ако успеа да ги комплетираат овие три трансфера, ВБА ите како ќе биде сериозно засилена. Карлтон Кол, Дарен Флечер, и Мартин Олсон, сите тројца се на медикал, но имаат помалку од 1 час да ги комплетираат медицинските прегледи за тројцата. :)

И замисли во 23:50 (22:50 по нивно, да нема забуни :D), oстанува уште Кол, и Пјулис им вели: " Абе ајде не го прегледувајте, арен е". :D

@Mondonico овој од СК кажа Мурињо одиграл тактички перфектен меч цц оди реплицирај му објасни му на човекот.
Не ви навлегов во муабетот зошто двајцата не се сфативте ама, брат, те молам не ги зимај за релевантни овие од Спорт Клуб. Рекоа дека Лавеци потпишал со Ливерпул, се чека официјализација, пред 2 недели ова...

Сакам да ти ја доловам релевантноста, информираноста и познавањето на коментаторите на Спорт Клуб. Што вика еден мој другар, тоа што ги имаат правата да пренесуваат ПЛ, не значи дека се разбираат и знаат повеќе од нас.
Сепак, извини :)

Visko vika deka Boni ke dadel minimum 8 gola da kraj na sezonata,moze ako drugite spijat da taka moze

Visko vika deka Boni ke dadel minimum 8 gola da kraj na sezonata,moze ako drugite spijat da taka moze
ако добие доволна минутажа и те како ке дај поке од 8, не знам оти се сомневате во квалитетите на Бони, има потенцијал да биди еден од најдобрите напаѓачи во премиер лигата

ако добие доволна минутажа и те како ке дај поке од 8, не знам оти се сомневате во квалитетите на Бони, има потенцијал да биди еден од најдобрите напаѓачи во премиер лигата

Тачно баш и затоа реков,не знам колку ќе добие шанса,ваљда нема да заврши ко Синклер и Родвел,ама ај за нив друга математика имаа.Ама и да добие шанса,секако нема да биде главен играч ко у Свонси.Така да 8 гола од оваа гледна точка ми изгледаат ко преголем залак.

Ќе фали :place:

Attachments

• Screenshot_2015-02-03-00-36-50_1.jpg
    Screenshot_2015-02-03-00-36-50_1.jpg
    82,9 KB · Прегледи: 54
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom