Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Тоа ќе се случи само тогаш кога ќе сфатат дека ол старот не е мерило за тоа колку е добар играчот, но моментално е поинаку. На крајот на кариерата ол старот е главен дел од резиметоЈас да сум од овие суперстар играчиве секоја година ќе лажирам повреда само да не идам на алл стар. Таму ништо нема поврзано со кошарка.
, значи јас не мислам така, но сепак така се рачуна.Тоа ќе се случи само тогаш кога ќе сфатат дека ол старот не е мерило за тоа колку е добар играчот, но моментално е поинаку. На крајот на кариерата ол старот е главен дел од резимето, значи јас не мислам така, но сепак така се рачуна.
Јас не знам што толку галама дига Лилард, како само тој да е изоставен од тимот. Ок разбирам дека има натпреварувачки дух, ама брат таа ти е, не те гласале фановите и јбг. Да се нервира затоа што го изоставија од Тим САД за Светското, ок, ама за ова..., нека гледа да излезе од таа лоша серија на утакмици каде што шутира по 25 шута а дава 5-6 и прима по 25+, тоа што не е ол стар да му е на крајот на паметот.

Тоа му е маана на Лилард уште од прва сезона, преокупиран со бројки и вакви олстар и слични глупости..Тоа ќе се случи само тогаш кога ќе сфатат дека ол старот не е мерило за тоа колку е добар играчот, но моментално е поинаку. На крајот на кариерата ол старот е главен дел од резимето, значи јас не мислам така, но сепак така се рачуна.
Јас не знам што толку галама дига Лилард, како само тој да е изоставен од тимот. Ок разбирам дека има натпреварувачки дух, ама брат таа ти е, не те гласале фановите и јбг. Да се нервира затоа што го изоставија од Тим САД за Светското, ок, ама за ова..., нека гледа да излезе од таа лоша серија на утакмици каде што шутира по 25 шута а дава 5-6 и прима по 25+, тоа што не е ол стар да му е на крајот на паметот.
Годинава само тројките ќе бидат интересни, на хартија најјаката екипа е соберена досега. А олстарот најмногу загуби со ѕвездите кои не сакаат да забиваат, нема повеќе дуели Џордан - Вилкинс.
Натпреварите за забивање последниве години редовно имаат само млади играчи. И искрено до некаде сум изненаден што го нема Вигинс меѓу нив. Совршен е за тоа натпреварување.... Мал куриозитет е што KJ McDaniels од Филаделфија одбил да учествува иако бил поканет. Интересен потег од малиот, а страшен забивач е (иако како што вели и самиот подобар е во забивања кои се склоп на самите натпревари отколку театрални забивања за атракција).