цела тема беше епска.Цитро и Леандра е комбобрејкерот на форумов хахаха
КоњаниковИмам некои проблеми, само на МТВ немам глас...
На Зулу па имам само глас, па сега комбинирам![]()
Драга
Симпатијата ми пиша да се видиме.
И му викам, Меркур планетата на комуникацијата се движи ретроградно низ мојата трета куќа, и хороскопот вели да ги откажам сите патувања и излегувања.
И му откажав.
Нареден пат нека чита хороскоп и нека го погоди тајмингот.
@Annik Honoré
Кога ќе бидеш стара мома, и кога единствен критериум за потенцијалниот партнер ќе ти е да биде од родот цицачи, сети се на муабетите за хороскопите.
драга кајгана очигледно некој луѓе само за пиење ги бива.
Тебе ни за тоа не те бива
Кај слушаш шабанско, уште ситна душа ти фали да бидеш...Цитати у Драга Кајгана... премногу... can't take it... save yourselves... aaaah!
Моментот кога сфаќање на сарказам е премногу мејнстрим.
Оној вампирон што кажува временска прогноза на Сител е постар од сонцето.![]()
аха...
можно е верувај , рашири му и ти на некого нозе и нека ти го стави до крај и ти стисни го со нозете на половина и собери ги нозете и ете ти !!!!
Мене барем така ми направија али таа сакаше да ми ги фати двете јајца!!!
. А зшто устфари се вика аватар? Еи пази има и опција граватар.А што е граватар? Аватар за у петак, посно аватарче : D
Пост на место, кој гледал знаекрварат очите од 3дето во милениум
А чекај бе нешто не ми е јасно.... значи има опција сакам да бегам Германија и палиш автобусот и таму си?![]()
готово ќе се умираИ кога ке стигнеш таму те чека германец со отворени раце, ке те изгушка ке те избацува и на крај 1000 евра ке ти даде![]()
Абе супер е тоа сто си ги погодил скоро сите држави,ама тоа последниот таб?![]()
![]()