Драга Кајгана

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Како си ја замислувам идеалната иднина, без многу летање во облаци:

Sunce pici mi rostiljamo
cure gule krumpir u hladovini
nedjeljom se mi planirano
utapamo u harmoniji

Mi znamo sve vec o zivotu
i sto ti meni imas pricati
koliko trosim benzina
u zimskim uvjetima
i koji je limar najjeftiniji

Ref. 2x
Divlje izlaske u grad, zamijenio je sad
lagani dvokorak uz puni zeludac
a sada zreli i debeli, iscrpljenoj zeni
u prolazu dijelimo poljubac

Na rostilju zna se, cevapi i kobase
derbij sezone dreci na radiju
s skembom naprijed i brade masne
jurimo ka trecem infarktu

Член од
19 јануари 2012
Мислења
114
Поени од реакции
139
Драга
Кога Универзумот е против нас, ние двајца што и да направиме не можеме да бидеме заедно. Чуствувам дека и она се труди да се сретнеме ама некако не ни успева.
Мора да вложам повеќе и да дадам се од себе за да ја освојам :)
Колку повеќе ја запознавам, толку повеќе ми треба. А тешко е да оствариш контакт со личност 150км далеку.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Дојде шефот поранешен од татко ми, вика полека влегувам Т. да не е тука да ме тепа :icon_lol:. Викам не е тука до пазар отиде, а и не тепа повеќе мирољубив е :icon_lol:.

Оптимист сум јас, ама сеуште ми е малку неверно дали ќе најдам тоа што барам, ама ако успеам...

Бројаницата ја вадам од рака од две причини прво за молитвата второ адреналинот кога ќе се накрене. И. вика многу турски серии сум гледал, па објаснив дека е молитвеник православен го користам за тоа и за втората причина :icon_lol:. Еднаш пред К. ја извадов и вика бегајте да не почни да мава тоа вика знак му е :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

In vem da lahko
in vem da lahko
in vem da lahko
in vem da lahko
in vem da lahko
и знам дека можеш...

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Која иронија е кога делови од државава ни се поплавени а во Скопје само можеш да слушнеш муабет ,СУША Е'.Која иронија била кога во Скопје би имало поплава пак ќе слушнеш муабет ,СУША Е'.Вчера еден типац кој претпоставувам редовно си користи ми вика ,Човек суша е,што ќе се праи суша е' и со таква фаца мислиш вода за пиење снемало во Скопјево.

Член од
28 јануари 2015
Мислења
518
Поени од реакции
2.870
Драга,
ја знаеш таа ``учи сега, кога неќеш да копаш!``? :pos:
Абе оди таму на нива...па сонце пече, река тече, штурци пеат ово оно...ти си копаш и не се замараш, си чувствуваш душевен мир...
Јас нееее....државата ќе ја оправам! Ебати глупата...:pos:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.928
Поени од реакции
22.042
Eи Драа

Што ги е финта или да не кажу кој ги курац на мушки на форум што имаф женско на аватар, на сликиче. А зшто устфари се вика аватар? Еи пази има и опција граватар
А што е граватар? Аватар за у петак, посно аватарче : D

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.449
Поени од реакции
39.078
Над 50.000 луѓе без вода и 2 дена неможат една бедна цевка да направат , али битно се ебават по медиумите бомби , пуч и заедно со индиските серии доаѓаат и индиски инвестиции. Гето во Индија има по светла иднина од државичето.

Среќа не не пукне некоја стварно голема несреќа , да направи масовна штета , па да распишуват банкрот на државата.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.381
Поени од реакции
8.990
Благодарност до @StormRage, што ги постираше Калвин и Хобс и ме потсети. Ги спуштив сите стрипови во pdf.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Чуден народ. Колку си подобар - толку повеќе те мразат, колку си полош - толку повеќе те сакаат.

:вонзем:

Kajgana Shop

На врв Bottom