Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Глупи ви се муабетите дека као не биле намерни стартови бед тајминг биле жими к..
Коста колку картони има добиено ај сега Оливер не го санкционирал ама да имал такви стартови други ќе санкцинирале.
Од кога дојде кај нас немаше вакви стартови опасни по противнички играчи а тоа што игра со жар и провоцира тоа го сакам кај него и нема потреба да го менува.
Аааа немал, па против Сандерленд се сеќавам требаше да лапа црвен Коста. Го претерува што го претерува, нека си игра со жар не вика никој ама некад еве ќе ве остави на цедило пред клучно дерби. Или па уште полошо, некој побудала како Бартон намерно ќе му влезе со две нозе и ќе провоцира после доктори по болници.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.073
Поени од реакции
6.731
Добро зошто го спомнуете цело време Пепе ? Заради еднаш шо го изринтал тој од Хетафе или од кај и да беше ? Човекот има 59 жолти од кои сезонава нема ни еден жолт и само значи напоменуам вашиот "груб" играч има 3 црвени у својата кариера. Он шо е копиле човек копиле е и лупа ќотек коа му се пружуе шанса ама никоаш нема непромислени стартови...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро зошто го спомнуете цело време Пепе ? Заради еднаш шо го изринтал тој од Хетафе или од кај и да беше ? Човекот има 59 жолти од кои сезонава нема ни еден жолт и само значи напоменуам вашиот "груб" играч има 3 црвени у својата кариера. Он шо е копиле човек копиле е и лупа ќотек коа му се пружуе шанса ама никоаш нема непромислени стартови...
Нели нема статистика? Само Хетафе, ја мајката, на Меси дланката кога му ја нагази на класикото? Лактот на Негредо? Сезонава си е супер Пепе ама не било битно тоа што го изринтал тој од Хетафе, битно Сколс имал 3 црвени. За 20+ години кариера. А Пепе за 10 години кариера има 59 и тоа е добар податок, скаран со математиката си ми ти :icon_lol:

Испадна поарно Пепе него Сколс, невидена работа :lolzz:

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.073
Поени од реакции
6.731
Нели нема статистика? Само Хетафе, ја мајката, на Меси дланката кога му ја нагази на класикото? Лактот на Негредо? Сезонава си е супер Пепе ама не било битно тоа што го изринтал тој од Хетафе, битно Сколс имал 3 црвени. За 20+ години кариера :icon_lol:

Испадна поарно Пепе него Сколс, невидена работа :lolzz:
Јас горе напоменав непромислени стартови. А тоа Пепе шо си гази настрана од игра и шо удира ќотек не го рачунам ко старт.

H

HoT IcE

Гостин
Не бе не го браниме ама не беше избеготина ко Кин и Пепе, ко што рече еден, барем јас ова го кажав :D иначе мисчам дека фан на Арсенал ви кажа дека го браните Коста :)
Има и од ваш фан клуб, не е битно сеа кои, поентата ми е дека никој не го брани Коста, сите ја оправдуваат казната, ама не знам што мислат кога споредуваат играчи кои грубо играат, дали намерно или ненамерно, тоа не е поентата. А санџоку цело време го спинува муабетот и искрено не знам со која цел.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас горе напоменав непромислени стартови. А тоа Пепе шо си гази настрана од игра и шо удира ќотек не го рачунам ко старт.
Добро де синко, јас за картоните те цитирав. Напрај ја математиката пак иде на страната на Сколс со жутите и црвените, џабе аргументот.

Тоа дека правеше Сколс непромислени стартови, правеше. Ама дека на некого кариера му прекинал или отишол намерно да го повреди е муабет за на серва пред зграда.

W

wicked_1

Гостин
Тоа дека правеше Сколс непромислени стартови, правеше. Ама дека на некого кариера му прекинал или отишол намерно да го повреди е муабет за на серва пред зграда.
Намера имаше у голем дел од стартовите на Сколс, барем стартовите така укажуваа, а и он у интервјуа

Paul Scholes has admitted he tackled players as a form of retribution after being fouled himself.
‘Of course I can tackle,’ he(Scholes) said. ‘There’s plenty of evidence of me being able to tackle.
‘I was just getting people back. If someone got me early in the game, it was always in the back of my mind that I needed to get them back. I didn’t
always do it on purpose. Some of it was just bad timing.’http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2044920/Paul-Scholes-Of-course-I-tackle--I-crunched-people-revenge.html

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Реално, Сколс знаеше да биде ептен пргав на моменти. :) Кога ќе добиеше ран жолт, цела утакмица ја гледав во страв, да не добие црвен. Сепак нема фудбалер кој не знае да се исклучи...притисоци, битни утакмици, нервози... секој може да попушти, нели..? :)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.392
Поени од реакции
12.817
И Сколс не е цвеќе за мирисање, беше гнасен во своите стартови, до душа воопшто не го биваше за стартови, а кога ќе го спукаше нервоза знаеше да направи непромислен потег, се сеќавам кога замавна со тупаница кон Чаби Алонсо, за милиметар го промаши, мислам дека црвен доби за тоа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
И Сколс не е цвеќе за мирисање, беше гнасен во своите стартови, до душа воопшто не го биваше за стартови, а кога ќе го спукаше нервоза знаеше да направи непромислен потег, се сеќавам кога замавна со тупаница кон Чаби Алонсо, за милиметар го промаши, мислам дека црвен доби за тоа.
Тоа беше утакмицата која ја реши Џон О'Шеј во 90та. :D

Ми фалат ваквите моменти. Последниве 2 сезони сме далеку од титулата, сезоната пред тоа ја освоивме лабаво. Ехее 3-4 години не сум гледал фудбал под стрес до самиот Мај....од Агуеро моментот. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom