- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.053
- Поени од реакции
- 68.055
Ај вака, по точки, може ке се разбереме, зашто осеќам дека ми ги извртуваш зборовите за да ти упалат "аргументите" ...ова е по-malicious и од тоа со Забалета, едноставно треба да го знаеш Сколс шо играч беше ти како фан на Јунајтед, и какви стартови имаше, нема поента тука да постираме повеќе видеа или слики.
Ти му ги дисквалификуваше неговите стартови како опасни/потенцијални легбрејкери затоа што немал никому скршено нога, затоа го спомнав Пепе, не ги споредувам колку скил имаат или каков мајндстејт.
И потоа ми кажа дека сум го мешал Сколс со Кин, овој бил грубиот, а Сколс не, нема ништо од тоа шо е трет у лигава по жути картони? Нема да се разбереме ок, свеЈе уреду, не требаше да го цитирам ред џон, сеа ќе си џампаа вицови место ова спамов.)))))
- Сколс имал легбрејкер стартови у својата 20 годишна кариера, Али не секој втор старт, ко што се обиде да го претставиш дека секој втор старт му е на зглоб, колено, ребро ... Со право те исмева @Red John за тоа.
- Балончето со жолтите картони ти го пука Герет Бери. Четврт е на таа листа со жолти картони. Знаеш зошто?
Игра на позиција на која мора да растура игра. Да прави фаули. Дали Бери е Пепе тип на играч? Ни приближно. 80% од тие фаули се за влечење за дрес...Го има на таа листа ради тоа што игра фудбал уште од времето кога се степаа Бојер и Дајер ...
Знам дека знаеш дека Сколс има 20 годишна кариера. И знам дека знаеш дека ова намерно го игнорираш, зашто не ти иде у прилог.
Фактот на кој се ложиш со третото место уствари ти е 97 картони, у 20 годишна кариера му доаѓа нешто помалку од 5 жолти по сезона.
38 меча / 5, Сколс нозекршачот добивал картон на секои 7 меча у просек. Да кажеме дека ни ги играл сите утакмици у сезона.
5 меча по картон.
И?
Последно уредено: